Cat Command beschikbaar op meer machines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Een niet alledaagse combi: rupsgraafmachine met levelbak
Caterpillar rolt semi-autonoom graven verder uit
Cat Command, het besturingssysteem waarmee Caterpillar zijn machines semi-autonoom en op afstand laat draaien, wordt vanaf volgend jaar beschikbaar op meer machines. De fabrikant ziet in het systeem de opmaat naar volledig autonome graafmachines.
Lees verder >
Fedecom, LTO, Cumela en BMWT: houd kentekenkosten op €61
Fedecom, LTO, Cumela en BMWT hebben in een brandbrief aan minister Cora van Nieuwenhuizen nadrukkelijk verzocht de kosten van identificatie en registratie van nieuwe voertuigen vast te stellen op maximaal €61 per voertuig.
Lees verder >
Mecalac rupsgraafmachines nu standaard met Speed Control
De Mecalac 6MCR, 8MCR en 10MCR rupsgraafmachines zijn nu standaard uitgerust met het rijsnelheidsmanagementsysteem Speed Control. Met deze nieuwe functie kun je een maximale rijsnelheid instellen ongeacht het motortoerental.
Lees verder >
Yanmar B75W als multifunctionele tool carrier voor Reinier Looij
Geert-Jan de Kok leverde een nieuwe Yanmar B75W aan Reinier Looij Groen Beheer BV. De compacte Yanmar wordt allround ingezet als multifunctionele tool carrier. Daarom is de Engcon 206 op de Yanmar uitgerust met een gripper.
Lees verder >
Partnernieuws
IPAR ontzorgt al bijna 20 jaar Tobroco-Giant
IPAR Industrial Partners ontzorgt al bijna 20 jaar Tobroco-Giant op het gebied van componenten, motoronderdelen en aanbouwdelen. Beschikbaarheid en prijs blijken sterke troeven en de laatste jaren is met name de voorraadpositie van IPAR van grote waarde gebleken voor de fabrikant van de Giant-knikladers.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright