Even wegdromen over de vakantie...

 
 
 
Even een moment van rust…
 
Wakker worden van het geluid van de vogels, de dag beginnen met vers afgebakken broodjes, en dan? Vooral even niets moeten. Gewoon genieten van de dag. Een stukje fietsen, een mooie wandeling maken of gewoon even de krant lezen in uw relaxstoel en de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd. Dat klinkt als de ideale vakantiedag op een rustige camping!
 
Komt u ook genieten van de stilte in Drenthe?
 
 
 
 
 
 
Drentse Fiets4daagse van 25-28 juli
 
Jaarlijks doen ruim 12.000 fietsers uit binnen- en buitenland mee aan de Drentse Fiets4daagse, een geweldig evenement waar fietsliefhebbers 4 dagen lang prachtige routes door Drenthe fietsen. De fietsroutes staan in het teken van natuur, rust en ruimte. Er zijn diverse fietsroutes; toerfietstochten, ATB routes, 4Kids routes, sportedities en RollOn routes. Op onze website kunt u alles lezen over de verschillende routes, de 8 startplaatsen en hoe u zich kunt aanmelden.
 
Fietst u ook mee? Combineer dan de Fiets4daagse met ons speciale fietsarrangement of één van de andere extra voordelige arrangementen.
 
 
 
 
Best beoordeelde campings in Nederland
 
De Drenthe campings worden zeer goed gewaardeerd door kampeerders, zo blijkt op Zoover. Twee leden van de Drenthe Campings staan in de top 10 van best beoordeelde campings van Nederland. De Norgerberg in Norg en De Wiltzangh in Ruinen zijn dan ook erg trots op deze hoge gastenbeoordeling. Lees meer over de best beoordeelde campings op onze website.
 
Wist u dat u op de website van de Drenthe Campings alle reviews van alle leden kunt nalezen en zelf een review kunt plaatsen?
 
 
 
 
Hele week vakantie vanaf € 110,-
 
De Drenthe Campings hebben een speciaal arrangement samengesteld voor fiets- en wandelliefhebbers. Met dit voordelige arrangement kunt u een week kamperen of een accommodatie huren, ontvangt u diverse gratis extra’s én profiteert u van een extra scherpe prijs. U kunt al een hele week komen kamperen met 2 personen vanaf € 110,-!
 
Op onze website tonen we een compleet overzicht van ons aanbod.
 
 
 
 
 
Speciaal voor onze likers op Facebook
 
Wij weten als geen ander wat de mooiste plekjes zijn in Drenthe om te bezoeken. Verscholen plekjes waar u kunt genieten van een grandioos uitzicht, ongerepte natuur, een stukje historie of een mooie wandel- of fietstocht. Deze verscholen plekjes worden vanaf deze maand op Facebook getoond met foto’s en een locatie. Like onze Facebookpagina en ontvang onze tips als eerste!
 
 
Meer weten over de Drenthe Campings? Ga naar www.drenthecampings.nl

Uitschrijven