Nieuwsbrief van 22-4-21 6:30:05
Online bekijken

Akoestiek, duurzaamheid en design

Goed hout, onze tweede natuur

In de eerste maanden van 2021 leverde Belned voor maar liefst 144 woningen in de wijk Kerschoten in Apeldoorn nieuwe glaslatten. De woningen in de wijk kregen een flinke opknapbeurt. Met als doel het verbeteren van het comfort en het terugdringen van het energiegebruik, werden de woningen voorzien van mechanische ventilatie en nieuw glas- en schilderwerk, afgewerkt met de kwalitatieve glaslatten van Belned.

Ecophon: the sound of nature

Ecophon lanceert een innovatieve campagne die zich richt op een inspirerende toevoeging voor de werkplek. Productvernieuwing en delen van kennis staan centraal met als thema “breng het geluid van de natuur naar binnen”. Ecophon presenteert een innovatieve verbreding van akoestische oplossingen, die wij hier graag voor u op een rijtje zetten.

Aandacht voor akoestiek

Het is niet prettig vergaderen, leren of presenteren in een ruimte waar geluid volop wordt teruggekaatst. Focus en concentratie verdwijnen door genoemde kakofonie als sneeuw voor de zon. Zie je maar eens staande te houden in zo’n situatie, dat lukt nagenoeg niemand. Akoestiek heeft dus een grote invloed op de kwaliteit van een werk- en leefruimte.

norament 926 castello rubber vloerbedekking

De gemarmerde norament 926 castello rubberen vloerbedekking heeft een klassieke uitstraling, die een warm alternatief biedt voor natuursteen. Deze elastische vloerbedekking in 8 neutrale tinten is bovendien gunstig voor de akoestiek en uiterst duurzaam bij intensief gebruik. Door een doordacht productieproces is geen enkele tegel hetzelfde, wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt.

Hunter Douglas Combi-Line plafonds

De draagrail van het unieke Combi-line systeem is voorzien van verschillende clips die passen op een mix van metalen, gefineerde houtgrill en HeartFelt® panelen. Deze innovatieve clips zorgen ervoor dat de drie verschillende materialen op een enkele drager kunnen worden gemonteerd. Hierdoor zijn eindeloze combinaties mogelijk.

Egalizer dilataties in dekvloeren

Voor veel mensen herkenbaar: scheuren in bedrijfsvloeren, vaak vlak bij een doorgang. Die scheuren zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook voor lichamelijk ongemak en zelfs letsel zorgen. Een heftruckchauffeur die vele malen per dag door die opening rijdt, krijgt bij elke keer dat hij de scheur passeert een schok.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.