Nieuwsbrief van 30-4-19 7:00:00
Online bekijken

Thema Renovatie ruwbouw

Doordachte na-isolatie voor daken

Meer kwaliteit, zekerheid en kostenreducties met een esthetisch mooier eindresultaat; de SlimFix RenoTwin isolatieplaten van IsoBouw maken het mogelijk.

Snel en eenvoudig een overstek bij dakrenovatie

Bij dakrenovatie is een overstek maken op een bestaand dakbeschot tijdrovend maatwerk. Bovendien is het een hele uitdaging om een effectief en voldoende constructief overstek te maken. Kingspan Unidek heeft nu een oplossing ontwikkeld: de Unidek Overstekbeugel.
 

Parkeerdak ontwerpen? OP-DECK® lichtgewicht geïsoleerd betonvloersysteem

Dit unieke vloersysteem combineert de voordelen van staalplaat betonvloeren en ribbenvloeren. Met het OP-DECK® betonvloersysteem worden geïsoleerde lichtgewicht betonvloeren gemaakt met vrije overspanningen tot 10 meter en bieden een aanzienlijke besparing op de totale bouwkosten in een project.

Slanker isoleren met meerlaagse folie-isolatie

SuperQuilt is een multifoil of meerlaagse folie die naast warmteverlies door geleiding en convectie ook het verlies door straling aanpakt. De buitenste lagen van SuperQuilt zijn voorzien van echte aluminiumfolie. Deze folie heeft naast de hoogste warmte-reflectiewaarde nog andere bijzondere eigenschappen...

UNILIN Insulation ruwbouw dakkapellen

UNILIN Insulation ruwbouw dakkapellen zijn ontwikkeld voor toepassing op rechte en getoogde hellende daken. Standaard worden de dakkapellen geleverd met een Rc-waarde van 3,5 m²K/W. Op aanvraag worden de dakkapellen ook geleverd met hogere Rc-waarde. De dakkapellen worden geleverd als ruwbouw dakkapellen, dus onafgewerkt.

Faay Prefab drukschot blijft installateur altijd een stapje voor

FAAY prefab drukschotten zijn weersbestendig en geschikt om tijdens de ruwbouw te monteren, met hoge geluidsisolatie en brandwerendheid. Met prefab drukschotten van FAAY blijft men de installateur altijd een stapje voor. Drukschotten zijn te doorboren voor leidingwerk en geven extra stabiliteit aan wanden die later worden geplaatst.

Heraklith verbetert houtwol al sinds 1908

Heraklith®, ontwikkelt, produceert en verkoopt duurzame en kwalitatief hoogwaardige houtwolpanelen voor het afwerken van plafonds en wanden. Dankzij de uiteenlopende bevestigingsmethoden, houtwolvezelstructuren, randafwerking en kleuren zijn de panelen niet alleen functioneel, maar vormen ze ook een esthetische afwerking die uitgebreid toepasbaar is.

Parkeerdaksysteem voor renovatiedaken heet Pardak® 80

Het systeem is een doorontwikkeling van het Pardak®-systeem, speciaal voor renovatiedaken en daken met een lage verkeersintensiteit. Pardak®80 bestaat uit een tegel in formaat 798 x 798 x 80 mm gecombineerd met een tegeldrager, kruisstuk en spanelement...

Duurzaam het balkon renoveren met Schöck Isokorf type R

Schöck Isokorf® type R is een constructieve koudebrugonderbreking voor de renovatie van bestaande bouw met balkons en voor nieuwe balkons aan bestaande bouw. Met het Isokorf® type R systeem is het nu mogelijk om bij renovatie dezelfde thermische kwaliteit te bereiken als bij nieuwbouw.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.