Nieuwe ronde, nieuwe kansen; oftewel een nieuwe nieuwsbrief. Geniet er lekker van!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Bewoners dreigen bouw museum Quote 500-familie Van der Vorm te blokkeren

Met filantropisch geld het verhaal vertellen van zij die uit Rotterdam vertrokken. Omwonenden zijn er allerminst gerust op dat het Landverhuizersmuseum maar weinig publiek zal trekken, zoals directeur Wim Pijbes beweert.
 

 

 
 
Quote
 

Jort Kelder over Dragons' Den: 'Dit seizoen geen gepolder waarbij alle Dragons meedoen voor 1 ton'

Een nieuw seizoen Dragons' Den staat volgens presentator Jort Kelder garant voor rokende portemonnee's van de Dragons!
 

 

 
 
 
Podcast 4: Ali Niknam - 'Welke idioot begint er nou z'n eigen bank? Nou, ik!'

Podcast 4: Ali Niknam - 'Welke idioot begint er nou z'n eigen bank? Nou, ik!'

In Make the Call seizoen 2 interviewen Paul van Riessen en Tom Wouda als Quotes hoofdredactionele team succesvolle jonge selfmade ondernemers over de manier waarop ze hun bedrijf hebben opgebouwd, en hoe ze omgaan met de dilemma’s die ze op hun zakelijke pad tegenkomen. In deze aflevering vertelt Ali Niknam (39) openhartig over hoe zijn webhostingbedrijf uitgegroeid is tot een heuse unicorn én hoe hij vastberaden is dat kunstje te herhalen met onlinebank Bunq.
 

 

 
 
Hatsa! Ralph Hamers verdient bijna €4 miljoen in 4 maanden bij UBS

Hatsa! Ralph Hamers verdient bijna €4 miljoen in 4 maanden bij UBS

Dat betekent dat de Nederlandse ceo van de Zwitserse bank krap €3 ton per week heeft verdiend. Kassa.
 
 

 

 
 
Te koop: voormalig liefdespaleis van Hans Breukhoven en Connie Witteman met rijke tabloidgeschiedenis

Te koop: voormalig liefdespaleis van Hans Breukhoven en Connie Witteman met rijke tabloidgeschiedenis

Een eigen torentje, een rits aan smeuïge tabloidverhalen: de extra's van deze €4,35 miljoen kostende Wassenaarse villa zijn geinig.
 

 

 
 
Quote maart

Quote maart

De nieuwe Quote is een meesterlijk nummer, al zeggen we het zelf. We onthullen bijvoorbeeld hoe het grootste advocatenkantoor van ons land zich heeft bekwaamd in het onder het tapijt schuiven van verdenkingen van fraude en corruptie. Verder publiceren we ’s werelds eerste vraaggesprek met Alex van der Zwaan, de Nederlandse advocaat die slachtoffer werd in het onderzoek naar de vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en die zelf ook verrast was dat hij na het uitzitten van zijn celstraf gratie kreeg van Donald Trump. Ook kijken we naar de werkwijze van curatoren en gunt Oscar Hammerstein ons een blik in zijn huishoudboekje. We gingen bovendien op de koffie bij Theo Hiddema, die zich opgetogen toont dat hij het Haagse gekrakeel weer heeft kunnen verruilen voor het theater in de rechtszaal. ‘Ik voel, nu ik weer met strafzaken bezig ben, dat mijn geest daar alleen maar lichter van wordt. Creatiever. Onbevangener. Zodra ik weer met politieke sores in aanraking kom, voelt het alsof ik moet pissen, snap je? Dus dan is het voor mijn mentale gezondheid en gesteldheid niet goed.’