Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 24 augustus 2018
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Ruzie over reclame: wie zijn de beste boekhouders?
Wie zijn de beste boekhouders? Die van Maarse & Rinkel, of van Acconavm? Of die van Alfa Accountants? Dat blijft onbeslist, maar van de kort geding-rechter in Amsterdam moet Maarse & Rinkel wel deze bewering, die met grote letters op een kantoorpand in Aalsmeer is aangebracht, verwijderen.  Dit blijkt uit een uitspraak van Rechtbank Amsterdam. […]
Lees meer
 
 
Ook in België commotie om dividendbelasting
Niet alleen in Nederland houdt de dividendbelasting de gemoederen bezig. Ook in Frankrijk en België is er veel over te doen, vooral in de bancaire wereld en onder beleggers.
Lees meer
 
Leer in 2 dagen hoe BTW in de praktijk werkt! Advertorial

Tijdens deze interactieve cursus op 7 en 14 nov. leert u alle ins en outs van de BTW. U krijgt o.a. uitgebreide uitleg van de plaats van dienstregels, regels voor transacties binnen en buiten de EG, aftrek van voorbelasting, teruggaaf BTW op oninbare vorderingen, BTW en e-commerce, BTW en onroerend goed en tips voor fiscale BTW-planning.

 
Ondernemershypotheek kiest Van Bruggen exclusief als partner
Het vorig jaar opgerichte digitale hypotheekadviesbedrijf De Ondernemershypotheek gaat z’n diensten aanbieden via Van Bruggen Adviesgroep. Zo wil de jonge intermediair landelijke dekking krijgen. De samenwerking is exclusief, alle hypotheekadviezen lopen vanaf komende maand via Van Bruggen, meldt verzekeringssite amweb.nl.
Lees meer
 
 
Handelsconflict China en VS escaleert verder
De VS hebben op nog eens 16 miljard dollar aan Chinese goederen de tarieven tot 25 % opgeschroefd. De Chinezen hebben op hun beurt hetzelfde gedaan met Amerikaanse producten, meldt Bloomberg . In de eerste ronde werd voor $34 miljard aan producten extra belast.
Lees meer
 
Kennismakingsabonnement papieren AV-magazine Advertorial

Maak nu kennis met het papieren kwartaalmagazine van AV vol achtergrondartikelen.
Voor 15 euro ontvangt u twee edities. Het abonnement stopt automatisch.

 
Voormalig Arsenal-investeerder schikt met Deloitte
Voormalig Arsenal-investeerder Lady Nina Bracewell-Smith heeft haar claim tegen Big Four-bedrijf Deloitte en advocatenkantoor Linklaters geschikt.
Lees meer
 
 
Ziekenhuizen niet gedwongen tarieven te openbaren
Ziekenhuizen worden niet gedwongen de prijzen van behandelingen openbaar te maken.  Dat zou de onderhandelingen doorkruisen tussen ziekenhuizen en zorgverzekeraars. Wel is het de bedoeling dat begin 2019 de prijzen van alle behandelingen tot €885 te vinden zijn bij de verzekeraars, schrijft de Volkskrant.
Lees meer
 
 
Terugkomen op eerdere aangifte kan ongelukkig uitpakken
Terugkomen op een eerdere aangifte kan ongelukkig uitpakken, zoals blijkt uit een arrest van Hof Amsterdam.
Lees meer
 
 
500 VIP’s dagen filmmaatschappij voor de rechter
Een groep van 500 bankiers, sporters en filmsterren hebben fiilmmaatschappij Ingenious Media Holdings Plc voor de rechter gedaagd.  Ze zeggen dat ze misleid zijn over investeringen in de filmindustrie, die later door de Britse regering als belastingontwijking werden aangemerkt. Dat meldt Bloomberg.
Lees meer
 
Accountant zoekt accountant (3): zo voert u een sollicitatiegesprek als werkgever Contentpartner
In het eerste hoofdstuk van onze driedelige gids “Accountant zoekt accountant” gaven we u meer tips over hoe u uw kantoor aantrekkelijker kunt maken voor jonge en beloftevolle accountants. Het tweede deel vertelde u dan weer meer over de schrijfstrategie achter de ideale wervingstekst. Heeft uw vernuftige vacaturetekst intussen een schare briljante kandidaten opgeleverd? Mooi zo! Nu kunt u […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn