Hej John

Tid til måling af radon

Sæsonen for radon-måling er i gang, og det åbner muligheder for god forretning. Vi giver dig hurtigt overblik over dine muligheder.  

Nye episoder med Brian Lykke

Brian Lykke fortsætter jagten på genoplivningen af spillet MUR. Og han får selvfølgelig stadig hjælp fra assistenten Ulrik… og måske omsider også herrelandsholdet! Følg med, når Brian slår sig løs med MUR-konceptet i nye episoder, hvor han blandt andet tester banen af samme med landsholdet. Se det første af 5 nye episoder nu. 


Hos STARK er vi de stolte sponsorer for DBU og herrelandsholdet. Men vi støtter op om mere end blot eliten. Sammen med NGO’en Ombold og vores kunder er vi i fuld gang med at genoplive skolegårdsklassikeren mur. 

Klager dine kunder over akustikken i deres hjem?

Genklang og et højt støjniveau gav store udfordringer for Daniel og hans familie, da de flyttede i nyt hus i Solbjerg. Løsningen blev akustikpaneler fra Troldtekt, der gjorde en markant – og dokumenteret – forskel for familien. 


Hør Daniel fortælle om den store forandring - og spørg i STARK, hvis du vil vide mere om mulighederne med akustikpaneler, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt. 

fast lav pris på det du bruger mest

 
 
 

RAW universal-fugelim

 
 

Pris excl. moms

368 DKK/4 stk.

Pris incl. moms

460 DKK/4 stk.

 
   
 
 
 
 

RAPTOR kabeltromle

 
 

Pris excl. moms

560 DKK/2 stk.

Pris incl. moms

700 DKK/2 stk.

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: