Nyhedsbrev fra EDC

Se hvor meget du kan spare

Otte km på cyklen kan spare dig for 1 mio.

 
 

Selv med under 10 km til uddannelsesinstitutionen og en transport, der kan klares på 30 minutter, er det muligt at spare en million på forældrekøb af en 2-værelses studielejlighed. Største besparelse opnås i Hovedstadsområdet, men også i landets øvrige uddannelsesbyer er der stor prisforskel inden for relativt få kilometers afstand.

Gode forældrekøb

 
 

I slutningen af juli begynder boligjagten for alvor for de unge, som skal starte på en videregående uddannelse. For en del af de unge er løsningen, at forældrene køber en lejlighed. Nedenfor har vi samlet en række egnede boliger.

hus

Bedste boligsalg i 9 år

Juni 2016 markerer sig i statistikken som den bedste måned for boligsalg i 9 år. Ikke siden juni 2007 har flere boliger fundet en ny ejer, og vi er dermed helt igennem årene med eftervirkninger af finanskrise og sløjt boligsalg.

Spar op til 30% på din ferie

August er Danmarks varmeste måned og traditionelt lig med temperaturer over 25 grader, lyse sommeraftner og varmt badevand. Overvejer du en ferie i Danmark, kan du lige nu spare op til 30% på en ferie i august med Feriepartner.

Spar op til 30% på din ferie
regionSyddanmark
Se tidsrejsen for edc.dk

Boligportalen edc.dk fylder 20 år

 
 

Hele Danmarks boligportal edc.dk fylder 20 år den 26. juli 2016, og vi markerer den runde dag med et lille tilbageblik. Dengang i modemmernes tid i 1996 var teknologien og upload-hastigheden en lidt anden end i dag, og man kunne sagtens nå at hente en kop kaffe, inden billederne på siden kom frem.

Derfor gik der da også et stykke tid, før det blev muligt at søge boliger og se billeder på edc.dk. Der er sket meget siden dengang og til nu, hvor vi kan præsentere et site med mulighed for at finde samtlige boliger i Danmark.

Artikel fra BO BEDRE

 
 
 
 

Få mere plads i hjemmet

Mangler du plads i din bolig? Vi har samlet en masse pladsbesparende løsninger og idéer, som udnytter pladsen i dit hjem bedst muligt.

Få mere plads i hjemmet

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Aftal et møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger Varde

 
 
Kløverbakken 1
Vinkelvej 34B
Gyvellunden 92
Troldhøjvænget 15
Kalkovnsvej 4

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde