OPLEV HORNSTRUP TÆT PÅ

Sådan spillede et team fra Region Midtjylland hinanden gode
 

Vi havde for nyligt fornøjelsen af at være værter for et personaleseminar for et team fra Region Midtjylland, der arbejder ved et botilbud under Specialområde Autisme i Tørring.

Ud over opholdet, forplejning og mødelokaler, så var team Hornstrup også på banen som facilitator af forskellige udvalgte samarbejdsøvelser for teamet. 

Personaleseminaret bød på blandt andet på forskellige aktiviteter og øvelser, hvor deltagerne kunne lære hinanden bedre at kende, men også blive klogere på egne styrker og svagheder. 


"Formålet med arrangementet var at fokusere på holdånd. Det skulle ske ved hjælp af diverse oplæg, faglige processer samt teambuilding."


Det var tydeligt at mærke energien og begejstringen hos deltagerne på dagen – og tilbagemeldingerne vidner også om, at det i den grad har kunnet betale sig at trække gruppen ud af de vante rammer og hen på Hornstrup! 

Daglig leder, Dan Réz Tidemann, sagde bl.a. om dagen, da vi spurgte ham, hvorfor valget faldt på Hornstrup: 


"Vi har før benyttet os af Hornstrup Kursuscenter. Årsagen er meget simpel… Der er styr på tingene!"


Han og medarbejderne fremhæver især en øvelse med nogle symbolterninger, som illustrerede, hvordan man kan gøre det implicitte eksplicit. Øvelserne som disse tog gruppen med hjem efter deres besøg på Hornstrup – og med 3 ord beskrev de dagen således:

Vi kommer igen!

Er du blevet mere nysgerrig?
Så kan du læse meget mere om arrangementet her, eller tage fat i os, hvis vi skal lægge hus til og måske også facilitere nogle fede samarbejdsøvelser til jeres næste seminar, møde, kursus, teambuilding-dag eller noget helt femte. 
Find hele casen her

HORNSTRUP STÅR HELT SKARPT

Imens de fleste af os har holdt sommerferie, så har vores to dygtige teknikere, Mads og Lennart, brugt deres sommer på at opgradere vores lokaler og faciliteter hos Hornstrup. 

Hvert et hjørne er blevet kigget igennem, og mødelokaler og fællesarealer står nu fuldstændig skarpt til de mange gæster, vi får besøg af i løbet af året. 

Vil du gerne booke et besøg hos Hornstrup, så giver vi altid gerne en uforpligtende kop kaffe – uanset om du kender os i forvejen, eller aldrig har været ude hos os.

Kontakt vores team, så kan vi aftale en dag, hvor du kan opleve Hornstrup og se de mange muligheder.

LAD OS HJÆLPE MED DIT ARRANGEMENT

Står du og skal afholde et møde, kursus, seminar eller lignende for dine medarbejdere eller kursister? Så er Hornstrup et oplagt valg, hvis du ønsker at give dine deltagere og ansatte en dag lidt udover det sædvanlige. 

Vi elsker at hjælpe vores gæster med at arrangere den perfekte dag, så ræk ud allerede nu, hvis vi også skal hjælpe dig og din virksomhed med et arrangement her i efteråret, vinteren eller det nye år. 
Få inspiration til DIT ARRANGEMENT
LinkedIn
Facebook
Instagram
Copyright © 2023 Hornstrup Kursuscenter

Ønsker du at ændre vilkårene for modtagelse af disse mails?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig.
Besøg vores hjemmeside