30 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Sacha verlegt focus bijna volledig op online
[Nieuws] De Nederlandse schoenenwinkel Sacha gaat een groot deel van de winkels sluiten. De focus wordt verlegd naar het online verkoopkanaal met de ondersteuning van enkele fysieke winkels.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Omzet Vinted flink gegroeid in 2023
[Nieuws] Tweedehands platform Vinted wist in 2023 een nettowinst van 17,8 miljoen euro te behalen. Een duidelijk verschil met het nettoverlies van 20,4 miljoen euro het jaar daarvoor. Daarnaast breidde het platform in bestaande en nieuwe markten uit en lanceerde het een nieuwe dienst voor designer- en luxe modeartikelen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kei hard groeien én blije(re) medewerkers. Kan dat?
[Advertorial] Kun je bedrijfsresultaten en medewerkertevredenheid tegelijk laten groeien? Tijdens het kennis- en netwerkevent PI University op 14 mei in Den Bosch brengen we ondernemers, directeuren, managers en andere decisionmakers samen om hierop het antwoord te vinden! Met geweldige sprekers, tips voor het worden van een 9+ organisatie én een gezellige borrel wil je dit niet missen. Tickets zijn gratis.
image
image
Shein opent tijdelijke pop-up store in Amsterdam
[Nieuws] Fast fashion platform Shein opent dit weekend een fysieke pop-up store in hartje Amsterdam. Van vrijdag t/m maandag is het mogelijk om ter plaatse de nieuwste collecties te shoppen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Inno boekt hogere omzet, maar halveert winst
[Nieuws] Het Belgische warenhuis Inno, dat in handen is van het Duitse warenhuisketen Galaria Karstadt Kaufhof en sinds vorig jaar te koop staat, zette in het voorbije boekjaar een hogere omzet neer. De winst blijkt echter de helft minder te zijn dan een jaar eerder.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nathalie Lam is keynotespreker op NIMA Marketing Day
[Advertorial] Hoe gaat een groot bedrijf als Philips om met diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) en milieu, maatschappij en governance (ESG)? Nathalie Lam is hier in gespecialiseerd en mede-verantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes. Tijdens haar keynote zal Nathalie delen hoe DEI en ESG een fundamentele rol kunnen spelen in je merkstrategie en hoe je de juiste aansluiting kan creëren met je doelgroep. Koop nu je ticket met korting!
image
image
Marktplaats lanceert Direct Kopen-knop
[Nieuws] Marktplaats biedt gebruikers de mogelijkheid aan om een product direct voor een vaste vraagprijs aan te schaffen. Deze Direct Kopen-knop zal gefaseerd uitgerold worden, maar moet binnen twee weken beschikbaar zijn voor alle particuliere (ver)kopers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Retailmedia: Van buzz naar begrip
[Advertorial] De term retailmedia is niet langer meer emerging en heeft vaak nog het label 'buzzword' binnen organisaties. Abovo Maxlead vindt het hoog tijd om de perceptie om te buigen van buzzword naar begrip en retailmedia op de juiste manier te laten landen in zowel de strategie als middelenmix. Waarom? Dat hoor je in de keynotesessie van Dave Nannings op dinsdag 28 mei!
image
image
Getir kondigt vertrek uit Nederland aan
[Nieuws] Vandaag heeft Getir zelf aangekondigd dat de Turkse flitsbezorger het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.