‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik her hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet
fredag 04. oktober 2024 Kurser og netværk
 
 
Styrk jeres position med lyd
Vi lytter mere end nogensinde. Lykkes det at snige sig ind i folks ører med ens budskab eller sag, får du en opmærksomhed, som ingen andre medier kan levere. Men mange tøver.

Tre klassiske årsager til IKKE at kaste sig ud i podcast:

1) Vi får aldrig lyttere nok
Hvad er lyttere nok? Tænk din podcast som et digitalt visitkort, der styrker jeres brand, mere end et mål om at få tusindvis af lyttere. I nogle tilfælde kan ti rigtige lyttere være bedre en 100.000. Det starter alt sammen med jeres budskab og formål.

2) Det er dyrt
Nej, podcast behøver slet ikke være dyrt eller kræve fornemme lydstudier. I sidste ende handler det om en smule teknisk viden og så det allervigtigste: den gode idé.

3) Det er alt for ressourcekrævende
Ja, det tager tid at lave podcast. Men effekten af at nå lytternes ører kan for mange være investeringen værd, og det kan måske betyde, at I kan skære andre indsatser væk.

På Kforums kursus "Lær at producere podcast" får du på to dage kompetencerne til selv at planlægge, producere, redigere, publicere og udbrede podcast. Kort sagt: Du lærer selv at kunne. Få en kompetence, som bliver guld værd for fremtidens kommunikatør.

⏰ 19.-20. november 2024, kl. 9-15.30
📌 København
Underviser: Tor Arnbjørn, ejer af Rakkerpak Productions og podcastproducent.


Se kursusprogrammet her
Bedste hilsner
Ditte fra programteamet
 
 
Ekspertkommunikation og thought leadership: Synliggør dine talspersoner 
Kurser Tirsdag 29. oktober 2024
 
Kommunikationsstrategi: Lær at udvikle en stærk og brugbar plan
Kurser Tirsdag 05. november 2024
 
Adfærdskommunikation: Få din målgruppe til at ændre adfærd
Kurser Tirsdag 05. november 2024
 
K-trends og -tendenser
2-timers seminar Onsdag 11. december 2024