Loading...

Sådan skaber du en vinderstrategi

  • Html
  • Text
Sådan skaber du en vinderstrategi
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Sådan skaber du en Vinderstrategi®

HELLERE NOGET FOR NOGEN – END INGENTING FOR ALLE: Med tre konkrete faser er det muligt at opbygge en struktureret og ambitiøs strategi, der giver dig de bedste forudsætninger for at skabe en vinderstrategi i din virksomhed.

Lukrativ finansieringsordning for videreuddannelse

Står en leder- eller bestyrelsesuddannelse højt på ønskelisten, men kan eller vil din arbejdsgiver ikke betale for uddannelsen? Se hvordan du finder en smart økonomisk løsning, der gør dig i stand til at finansiere denne.
 

Vigtig viden for bestyrelsesfolk

Arbejder du i en bestyrelse, er det særdeles vigtigt at have viden om, hvordan du hjælper din virksomhed med at gennemføre succesfulde digitale transformationsprojekter – ikke mindst i en verden med hastige ændringer. Dette kan du lære meget mere om, hvis du deltager i Executive Forum den 17. september.

Informationsmøde Executive Management Programme

Kom til et uforpligtende informationsmøde og få et spændende indblik i toplederprogrammet Executive Management Programme INSEAD.
29. august 2019 kl. 9.00 - 10.00

Informationsmøde Leading Strategic Change

Kom til et uforpligtende informationsmøde og få et spændende indblik i strategieksekverings-programmet Leading Strategic Change.
12. september 2019 kl. 9.00 - 10.00

Ønsker du ny inspiration, indsigt og viden omkring ledelse, strategi, innovation eller bestyrelsesarbejde? Så bør du se nærmere på vores portefølje af topprofessionelle executive-programmer, som vi tilbyder i samarbejde med de velrenommerede business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019