Sæsonfinale: Tag en ven med GRATIS

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 19. oktober 2015       Sæsonfinale for dig med GIVSKUD ZOO-årskort: TAG EN VEN MED GRATIS I UGE 43   Har du årskort til GIVSKUD ZOO? Nu kan du få en ekstra god afslutning på sæsonen og tage en ven med gratis i hele uge 43. Så hvad med at glæde en, der aldrig har set en løve i efterårsfarver? Tilbuddet om at tage en ven med gratis gælder for 1 person pr. gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort. Gælder både for børne- og voksenårskort, men IKKE for børn 0-2 år med årskort. Husk, at GIVSKUD ZOO har sidste åbningsdag søndag 25. oktober. Fredag 23. oktober er en lukkedag. På gensyn for sidste gang i 2015.                 CHIMPANSE-EXIT - OMSIDER!  

Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen: Chimpanserne er på vej væk fra GIVSKUD ZOO. Det har været en lang proces, men nu krydser vi fingre for, at det også lykkes med de sidste fem.

- To af dem skal til Australien, og her er "flybilletten" allerede booket til 4. november, fortæller biolog Kim Simonsen. Men forinden skal de igennem nogle afgørende test for at få tilladelse til at komme ind i en australsk zoo.

- De sidste tre chimpanser skal til Holland, forhåbentligt kort tid efter, siger Kim Simonsen.

Hvorfor det har taget så lang tid at få chimpanserne af sted, kan du læse om på linket herunder.

  Læs mere                   FIK DU TAGET EN UHYGGELIG SELFIE?  

Hvis du var på besøg i efterårsferien, så du måske vores konkurrence "Tag en uhyggelig selfie med et dyr"? Her kunne du vinde en familieovernatning for 4 personer i den afrikanske teltlejr i 2016.

 

Fristen for at deltage er senest i morgen, tirsdag 20. oktober, så hvis du ligger inde med en uhyggelig selfie fra dit besøg, kan du stadig nå at være med.

Læg dit billede på Instagram eller Facebook med hastagget #givskudzoo. Blandt alle uploads med motiver fra GIVSKUD ZOO trækkes en vinder,som får direkte besked.

                    SIDSTE CHANCE I 2015...                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Bliv fan af Samson på facebook
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019