Spil på alle dine strenge

Sæsonprogrammet i trykken

Sæsonprogrammet for 2021-22 er nu sendt til tryk. Abonnenter og partoutkortholdere vil modtage et fysisk eksemplar med posten i uge 18 senest. Den digitale udgave vil desuden blive delt med alle stamkunder og nyhedsbrevsmodtagere i næste uge.

Fra den 3. maj vil programmet også ligge online på vores hjemmeside, og vi forventer at den udmeldte genåbningsplan for kulturlivet betyder, at man vil kunne hente et fysisk eksemplar i Musikhuset Aarhus efter 6. maj.

Vi bruger i år Bladkompagniet som distributør og håber dermed at undgå nogle af de forsinkede eller manglende leverancer, som PostNord og FK Distribution de seneste år har bevirket. Bladkompagniet står også for omdelingen af Det Kgl. Teaters programmer m.fl.

MEN vores distributører er selvfølgelig ikke bedre end de adresselister, vi sender til dem. I orkestret benytter vi os af de informationer, som Musikhusets billetsalg har liggende på abonnenter og partoutkunder, men det er ikke altid, at deres informationer er 100% opdaterede.

DERFOR: Hvis du som abonnent eller partoutkunde tidligere har oplevet ikke at få leveret årsprogrammet – eller hvis I er flyttet siden sidst, så opdatér venligst jeres postadresse og oplysninger via vores hjemmeside.

Hvis I de seneste år har fået leveret årsprogrammet med posten, og I ikke er flyttet, så behøver I ikke foretage jer noget. Sæsonprogrammet vil blive tilsendt til den vanlige adresse, som findes i billetsystemet.

NB! Deadline for opdatering af oplysninger er fredag 23/4 kl. 12.00

Opdatér din adresse

Gratis Fønikskoncerter i april

Vi har spillet de første to ud af fire gratis Fønikskoncerter i april, og på fredag spiller vi den tredje, hvor hele tre fantastiske gæstesolister og en fremragende gæstedirigent medvirker. Er du gået glip af de foregående koncerter - eller vil du gøre dig klar til de næste - kan du (gen)se udsendelserne og få overblik over de kommende koncerter på vores hjemmeside:

Samlet overblik over Fønikskoncerterne

OM FØNIKSKONCERTERNE:
Ligesom sidste efterår vil vi opføre en række mindre kammerkoncerter i Symfonisk Sal, hvor forskellige ensembler bestående af orkestrets musikere - samt flere af de oprindeligt bookede solister for april - giver dig mulighed for at høre værker, vi sjældent spiller.

Det eneste, du skal gøre, er at besøge de enkelte koncerter på vores hjemmeside - og klikke på videoen, når klokken er lidt i 17 den pågældende fredag for at opleve koncerten sammen med os. Og frygt ej! Efter koncerten kan du både se og gense det hele på hjemmesiden, hvis du skulle være gået glip af noget.

Mahler, Mozart & Sjostakovitj

Det halve orkester med den fulde klang - skarpt efterfulgt af klavervirtuosen Tanja Zapolski i tæt sammenspil med Artos Kvartetten.

DIRIGENT

Joachim Gustafsson

SOLISTER
Palle Knudsen, bariton
Marcos Madrigal, klaver
Tanja Zapolski, klaver

PROGRAM

G. Mahler /arr. A. Schönberg: Lieder eines fahrenden Gesellen
W. A. Mozart: Klaverkoncert nr. 21, K.467, “Elvira Madigan”
D. Sjostakovitj: Klaverkvintet, op. 57

Fredag 23. april 2021 kl. 17.00
 

Mahler, Mozart & Sjostakovitj

Tjajkovskij & Mozart

Storslåede strygerklange og udsøgte klarinettoner blander sig med hinanden, når orkester og kvintet mødes til sæsonens afsluttende Fønikskoncert.

PROGRAM

P. I. Tjajkovskij: Serenade for strygere, op. 48
W. A. Mozart: Klarinetkvintet, K.581

Fredag 30. april 2021 kl. 17.00
 

Tjajkovskij & Mozart
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2021 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.