Se nyhedsbrevet i en browser
 

Banke-banke-på ✊🚪✨

Drømmer du, eller en du kender, om at åbne døren til en verden af ubegrænsede eventyr og oplevelser? At rejse til USA som ung giver dig chancen for at skabe evige minder og opleve en mangfoldig kultur og natur, som du ikke finder andre steder. De 50 stater rummer forskellige livsstile, traditioner, klima og kulturer, som gør USA til et perfekt rejseland for eventyrlystne og nysgerrige unge.

Du tror måske, at et roadtrip i USA kun foregår i megastore motorhomes, men i virkeligheden kan du også trille ud på eventyr i en budgetvenlig backpackercamper, som får dig helt tæt på de store oplevelser.

🎊 Vinderen af rejsegavekortet på 20.000,- er fundet! Scroll ned for at se mere 👇

USA - Grupperejse for unge 😍

Fra 26.995,-
En grupperejse der rammer lige i hjertekulen, hvis du gerne vil opleve de største highlights i Vest-USA og fylde rygsækken med sjove og kontrastfulde rejseminder. I fællesskab med andre unge oplever du kunstnermiljøet i SoHo, lejrstemning i naturen, ikoniske Hollywood, øde ørkenlandskaber og solnedgang fra kanten af Grand Canyon.

Se vores grupperejse her

Backpacker-roadtrip 🚐

Fra 11.995,-
Sæt kursen mod frihed og fortryllende eventyr! Forestil dig at vågne op i de vidunderlige lanskaber med fuglekvidder og duften af grantræer. I den kølige morgenluft stiger du ud af din camper med tophue og flip-flops, hvor du åbner bagklappen, brygger dagens første kop kaffe, hælder mælk på dine Cheerios og gør dig klar til nye eventyr.

Se rejseforslaget her

Postkort fra USA 💌


Juicy jackpot 🎰✨

Fulde af forventninger og med de bedste 'roadtrip bangers' på Spotify drager vores kollegaer, Emil og Amalie, på eventyr i de vestlige stater. Viva Las Vegas! Fra gode drinks og drømme om jackpot forvandler scenen sig til vilde landskaber i naturens enorme hestesko, Hoseshoe Bend, og i Bryce Canyon med tårnhøje hoodoos i den orange atmosfære. Jackpot-følelsen rammer i den rå natur med juicy BBQ og glamping under mælkevejens millioner af stjerner.

Læs om hele deres rejse her

Yellowstone og Wyoming 🦬

Line fortæller:
"Yellowstone befinder sig på et plateau godt 2000 meter over havet. Det mest karakteristiske og særprægede for parken er de geologiske forhold, og næsten halvdelen af alle verdens gejsere findes i Yellowstone Nationalpark."

Læs blogpostet her

Roadtrip i Florida 💙

Mia fortæller:
The Keys byder på enestående snorkling og dykning, fiskeri i særklasse og svømning med delfiner. Hvis du er dykker og leder efter en helt unik oplevelse, så kan du bo på et undervandshotel, hvor du skal dykke for at komme ned til dit værelse."

Læs blogpostet her

🎊 VINDEREN ER FUNDET 🎊

Stort tillykke til Dorthe, som har vundet hovedpræmien i vores USA-quiz - et rejsegavekort på 20.000,- til en skræddersyet USA-rejse. Vi har spurgt Dorthe, hvor hun vil rejse hen, og meget tyder på, at hun og manden skal en tur til Alaska!

Vil du også på eventyr? Kontakt os på 📞70 20 19 15 eller book et gratis møde.

Book dit møde her

Tips og inspiration til dig 👣✨

Tilmeld dig vores gratis rejseforedrag eller webinar
24. september Roadtrip i Vest-USA (foredrag i Aarhus)
08. oktober Det vestlige USA (foredrag i Kolding)
09. oktober Øst USA (foredrag i Herning)
09. oktober Alaska (webinar)
15. oktober Backpacker Adventure - Grupperejser for unge (foredrag i Aarhus)
17. oktober Roadtrip i Vest-USA (foredrag i Aarhus)
22. oktober Roadtrip i Vest-USA (foredrag i Aalborg)
22. oktober USA's østkyst (foredrag i Aarhus)
23. oktober Roadtrip i Vest USA (foredrag i Herning)

Se alle foredrag og webinarer her