Sæt slutspurten ind! Husk rabat på markiser og m ørklægning i maj

2 years ago
  • Html
  • Text
Læs nyhedsbrevet online
Husk 20 % rabat på VELUX markiser og mørklægning
Kampagne: Sæt slutspurten ind og mind dine kunder om, at vi indtil onsdag d. 31. maj giver 20 % rabat på alle typer af VELUX markiser, mørklæggende energigardiner og mørklægningsgardiner.
Kampagnen giver dig som forhandler et stærkt salgsargument, idet du kan vejlede dine kunder til at få refunderet 20 % af deres køb af kampagneprodukter. Kunden skal blot indsende sin kvittering. Nemt og enkelt for dig - vi håndterer rabatten direkte med kunden.
Du kan læse mere om kampagnen vilkårene på velux.dk/rabat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 45 16 45 16, tast 1.
velux.dk/rabat
Nyhed: Elektriske og solcelledrevne gardiner ser nu ens ud indefra
Der er gode nyheder til dig og ikke mindst de kunder, som køber gardinprodukter til VELUX ovenlysvinduer. Nu har både solcelledrevne og elektriske gardiner nemlig fået det samme look. Det betyder, at gardinerne kan installeres side om side i INTEGRA og manuelle ovenlysvinduer.
Snorene i siderne er blevet afløst af et lille tandhjul, der kører i en skinne, så gardinerne er blevet mere slidstærke. Sammen med en ekstremt lydsvag motor, der åbner og lukker gardinerne, kan din kunde med en KLR 200-kontrolenhed vælge ”støjsvag betjening af produkter” under menupunktet indstillinger, hvorefter gardinet vil køre næsten lydløst.
Derudover er sideskinnernes design blevet ændret, så de har samme slimline look som vores manuelle gardiner.
Herudover:
- Mørklæggende energigardiner fås nu også i både en solcelledrevet og elektrisk udgave.
- Plisségardiner fås nu også i en solcelledrevet og elektrisk udgave, foruden den manuelle.
- Den elektriske persienne er udgået af sortimentet.
Har du spørgsmål til produkterne, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores tekniske rådgivning på tlf. 45 16 45 16 (#2).
velux.dk/gardiner
Nye gardiner til fladtagsvinduer
Til vores fladtagsvinduer har vi nu også introduceret elektriske mørklæggende energigardiner.
Bemærk, at den varmebeskyttende, solcelledrevne markise kan monteres i både ovenlyskuppel og det nye fladtagsvindue med buet glas.
velux.dk/gardiner
VELUX Danmarks nyhedsbreve til forhandlere af vores gardiner. Det omhandler nyheder, inspiration og faglige tips. Tak for at du læser med. Tilmeld eller afmeld nyhedsbrevet.
VELUX Danmark • Telefon 45 16 45 16 • salg@velux.dkvelux.dk

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019