Nyhedsbrev

Bestil et Salgstjek

Sætter du pris på det, du har?

 
 

Der er mange ting at sætte pris på. Et godt grin, et kærligt kram eller en hyggesnak hen over hækken. Uanset om du sætter pris på det, du har, eller om du går med tanker om at finde noget nyt, kan EDC hjælpe dig med at blive klogere på, hvad prisen på din bolig er.

Bestil gratis Salgstjek og vind en robot til hjemmet
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 29. september 2017, deltager du i konkurrencen om en iRobot Roomba 772. Vi udlodder 5 stk. til en samlet værdi af 13.435 kr.

Se hele artiklen

Færre boligkøbere har succes med at presse prisen

 
 

Selvom flertallet af boligkøberne stadig får et større eller mindre afslag i prisen på drømmeboligen, er der væsentligt færre i dag end i 2012, hvor krisen stadig havde godt fat i boligmarkedet.

Se mere

Oplevelser giver pote for sommerhusudlejningen i Danmark

 
 

Hos Feriepartner, som er en af de helt store spillere i feriehusudlejningsbranchen, noterer man en fremgang i udlejningen i 2017 på 9 pct. og konstaterer, at fokus på oplevelsesferier giver pote for den danske turismebranche.

Aftal et møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores køberkartotek får du både adgang til de godt 65.000 boliger, som er til salg hos både EDC og vores konkurrenter samt en helt eksklusiv mulighed for at se boliger, som er sat til salg som Diskretsalg. Det er boliger, som ellers ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Grydergade 4E, 1. th
Thorstrupvej 64, Thorstrup
Gyvellunden 27
Mølledammen 10
Tranbjergvej 34, Øse

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      90 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.