Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek og vind TV

Boligsalget er tårnhøjt lige nu! Vil du også sælge?

 
 

Boligsalget buldrer fortsat afsted med den ene rekord efter den anden, og i sidste måned solgte EDC det højeste antal boliger nogensinde i en august måned. Der er med andre ord stadig fuld fart på bolighandlerne, og køberne er klar til at slå til, så snart drømmeboligen er fundet.

Går du med salgstanker, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad din bolig er værd i det nuværende marked, hvor salget er helt ekstraordinært, så kan du starte med at bestille et gratis Salgstjek og få en vurdering af din bolig.

Se mere

Boligsalget i august forsat i overhalingsbanen

 
 

For fjerde måned i træk slog august rekorder i boligsalget hos EDC. Her solgte vi flere boliger end nogensinde før i en august måned. Sammenlignet med samme måned sidste år blev der i år solgt 16 pct. flere villaer, 6 pct. flere lejligheder og hele 35 pct. flere sommerhuse.

Læs mere

Forældrekøb: Skal din søn eller datter flytte hjemmefra?

 
 

Skal din søn eller datter flytte hjemmefra? Måske er de allerede gået i gang med en videregående uddannelse, og har endnu ikke fundet en bolig. Især i de større byer hænger studieboliger desværre ikke på træerne, så overvejer du forældrekøb, kan du læse mere om nedenfor, hvad det egentlig vil sige at købe en bolig og herefter udleje den til sit barn.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare
Se mere

Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt

 
 

Mere end hver anden dansker på boligjagt har oplevet, at en bolig er blevet solgt for næsen af dem. Mange har endda været så tæt på handlens afslutning, at de har skrevet under på en købsaftale, og alligevel ender med at stå uden nøglerne til ønskeboligen.

Få et kvikestimat

Få overblik over din boligs værdi

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din bolig som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.5 ud af 10      37 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.