Als deze nieuwsbrief niet goed leesbaar is bekijk deze dan online.

De ongekende schoonheid van de SW4D

De Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) is in aantocht. Dit prachtige en sfeervolle herfstevent wordt gehouden van 23 t/m 26 oktober vanuit Raalte. De routes zijn van ongekende schoonheid en variatie, met de uiterwaarden van de IJssel en de Sallandse Heuvelrug. En daar tussenin het coulisselandschap met zijn doorkijkjes, prachtige boerderijen en fraaie landgoederen. Je komt op onbewandelde paden die zelfs voor de Sallanders nieuw zijn! Deelnemen kan al vanaf één dag en je hebt als wandelaar de afwisselende keuze uit de 8km-kids of de 12-20-30-40 km routes. Meer informatie en voordelig voorinschrijven kan HIER.

© foto Stefan Kemper Fotografie

Culturele hoogstandjes: één en al verhaal

De Sallandse natuurpracht is een geweldig ingrediënt, maar daar voegt de organisatie van de SW4D graag extra culturele elementen aan toe. Muzikale verrassingen, streektaal, kunstzinnige elementen, poëzie, cartoons, theatrale acts, het cultureel erfgoed dat wordt uitvergroot, ga zo maar door. Alle zintuigen worden geprikkeld zodat de wandelaar thuiskomt met nóg meer verhalen. En….terug verlangt naar Salland.

© foto Stefan Kemper Fotografie

Verslingerd aan Salland

Met het onlangs vernieuwde Wandelnetwerk Salland kun je overigens het hele jaar door de mooiste plekken van Salland ontdekken. Een stevige wandeling over de Holterberg of lekker uitwaaien langs de IJssel? Dwars door de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe wandelen? Bourgondisch genieten van de streekeigen producten? Voor je het weet raak je verslingerd aan Salland. Ontdek het allemaal via onze SPECIALE WEBSITE

 
 
Disclaimer | Privacy Statement

Stuur deze nieuwsbrief door aan een bekende

Pas hier uw gegevens aan

Uitschrijven van deze nieuwsbrief


Gasoline | Alles voor uw website