Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

10 september 2020

AmersfoortMail

Samen ruimen we afval langs de Eem op
Niemand wil zwerfafval! En zeker niet op de mooie plekken langs de Eem en het fietspad over de Grebbeliniedijk. Daarom maken we het makkelijker om afval weg te gooien.
Lees meer
 
Stel jouw woonvraag tijdens het WoonEvent Amersfoort
Heb je een vraag over wonen in Amersfoort? Misschien zoek je naar informatie over financiële mogelijkheden, regels in de huur- of koopsector of verschillende woonvormen. Of heb je een andere vraag?
Lees meer
 
Amersfoortse organisaties strijden tegen laaggeletterdheid
Amersfoort telt naar schatting 9.500 inwoners die laaggeletterd zijn. Zij hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen en omgaan met een computer, mobiele telefoon of tablet. Om hen nog beter te helpen slaan 8 Amersfoortse organisaties de handen ineen.
Lees meer
 
Amersfoortse busroutes vormgegeven als metroplattegrond
Een bijzondere nieuwe plattegrond met alle busroutes van Amersfoort, ontwerper Sebas van den Brink gaf vorm aan een gebruiksvriendelijke kaart waar reizigers hun weg op een snelle manier kunnen vinden. De eerste exemplaren werden vandaag door verkeerswethouder Hans Buijtelaar overhandigd aan gedeputeerde Arne Schaddelee en de directie van Syntus/Keolis.Lees meer
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
Stadsberichten zijn onze artikelen over werkzaamheden, ontwikkelingen en activiteiten in relatie tot het gemeentelijk beleid. De gemeente publiceert ze, net als bekendmakingen, in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.Lees meer
Samenvatting collegebesluiten 8 september 2020
Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 20 september 2020
Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I