Nieuwsbrief van 5-3-20 6:30:12
Online bekijken

Een beter klimaat door energiezuinige oplossingen

Hunter Douglas C3 PCM Klimaatplafond

De C3 PCM-Klimaatplafonds van Hunter Douglas maken gebruik van de speciale eigenschappen van Phase Changing Materials (PCM) geproduceerd door OC Autarkis. PCM werken als thermische accu’s en nemen warmte en kou op of af. Door deze techniek kunnen met minder vermogen en energie, ruimtes worden gekoeld of verwarmd. Hunter Douglas plafondsystemen met PCM maken van het gebouw een thermische accu.
 

Nieuw Assortiment ATAG energieopslagvaten

Op de onlangs gehouden VSK introduceerde ATAG een nieuw assortiment RVS energieopslagvaten voor opslag van meerdere duurzame warmtebronnen. De EOV-serie is binnenkort beschikbaar in 2 uitvoeringen en capaciteiten. Voor hybride en All-Electric warmteoplossingen, eventueel in combinatie met zonnecollectoren en elektrisch element. Geeft meer mogelijkheden voor combinatie oplossingen en is onderdeel van het nieuwe standaard ATAG Solar assortiment.

Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

Veel eigenaren van een commercieel of residentieel gebouw zijn bezig met het terugdringen van de warmtevraag. De energietransitie schrijft gebouwbezitters voor om zwaar te isoleren. Verbeterde isolatie en een hogere luchtdichtheid hebben ook een keerzijde, wat de rol van ventilatie enkel vergroot. Wanneer een gebouw geheel luchtdicht wordt afgesloten, is frisse lucht geen vanzelfsprekende factor meer.

Orona: ‘Samen bereiken we meer’

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen. ‘Samen bereiken we meer’ is vanaf dag één het fundament van de organisatie, die in 1964 is opgericht in Spaans Baskenland.

Besparen met led noodverlichting

Bedrijven zijn vanaf 1 juli 2019 verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die een terugverdientijd van vijf jaar of minder hebben. Het doel hiervan is Nederland duurzamer maken. Daarnaast kun je flink besparen door gebruik te maken van led-armaturen. Wilt u weten wat duurzame groei kan betekenen voor u en uw klant? Download dan het gratis eBook energietransitie.

Gezinsuitbreiding voor balansventilatie-familie

Wist u dat de DucoBox Energy Premium er een klein broertje heeft bij gekregen? De DucoBox Energy Comfort. En klein, dat mag u letterlijk nemen. De DucoBox Energy Comfort is een compacte en lichte variant als uitbreiding binnen het aanbod balansventilatie. Met een capaciteit tot 325 m³/h vormt deze nieuwe WTW-unit dé oplossing binnen projectbouw. Het toestel is een uitbreiding van de Duco familie. Die van de ventilatie-units binnen systeem C en D om precies te zijn.

Warmtepomp-monitoring - nieuw project van RVO

Wat zijn de praktijkprestaties van warmtepompsystemen in Nederland? RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl) is gestart met een warmtepomp-monitoringstraject waarmee men de daadwerkelijk behaalde prestaties van warmtepompen in de praktijk wil vaststellen. Huishoudens die gebruik hebben gemaakt van de ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie) kunnen zich aanmelden. Een andere voorwaarde is dat er een slimme meter aanwezig is.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.