Waar moet je aan denken?
ORnet
Online versie
ORnet academy
Or de dupe van borrelpraat?
Werkgevers in Nederland investeren zowel absoluut als in vergelijking met onze buurlanden zeer weinig in preventie. Bang voor schadeclaims zijn ze wel. Daarom grijpen ze vaak naar relatief goedkope middelen om te proberen schade te voorkomen.
 
ORnet academy
Samen fitter naar de eindstreep
Fit de pensioenleeftijd halen is wel zo prettig voor de werknemer. Maar gemotiveerde, gezonde en bekwame werknemers zijn evengoed onmisbaar voor de hele organisatie. Pas als beide partijen samenwerken voor duurzaam inzetbare medewerkers kunnen ze echt stappen maken. Dit leidde tot een opmerkelijke samenwerking – en een duo-interview.
Landelijke VGWM-dagen
Neem deel aan de Landelijke VGWM-dagen
Helemaal up-to-date over dé belangrijke VGWM-onderwerpen van dit moment? Neem deel aan de Landelijke VGWM-dagen en weet wat je als OR kunt doen om bij te dragen aan een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving. Tot 15 januari kun je inschrijven met € 100,- korting!
Landelijke VGWM dag
Nieuw in de VGWM? Stel domme vragen!
Ook een werknemer kan, als niet-or-lid, deelnemen in de VGWM-commissie. Zit je eenmaal in de commissie, dan kan het zijn dat de gehele commissie nieuw is en dat iedereen zoekend is naar ‘wat nu?’ Maar het kan ook dat je op een rijdende trein bent gesprongen en je jezelf  afvraagt: wat nu?
VGWM dag
Grip krijgen op VGWM-beleid: checklist voor de or
Hoe kan de or overleg over welzijn of de aanpak van gezondheid bevorderen? Moet de ondernemer handelen naar (goede) ideeën van de or voor het VGWM-beleid, bijvoorbeeld over verbetering van het gevoel van veiligheid tussen collega’s? 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright