Bekijk in browser | Naar pvda.nl
PVDA Logo Liggend
 
Beste ,


Nederland is toe aan een andere en eerlijkere koers. Samen kunnen we vooruitgang afdwingen en de groeiende ongelijkheid, de verwoesting van onze planeet en de verdeeldheid in onze samenleving een halt toeroepen.

In tijden van versplintering slaat links Nederland daarom de handen ineen. Wij nemen het initiatief om de toekomst van ons land samen vorm te geven en te bouwen op onze gezamenlijke idealen van sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en bestaanszekerheid.

Dat gaat ons lukken als we de denkkracht en bevlogenheid van de progressieve beweging in Nederland bij elkaar brengen. Daarom willen Attje Kuiken en Jesse Klaver met jou in gesprek.

Kom ook naar de bijeenkomst op maandag 23 mei in Arnhem om met Attje en Jesse (en met elkaar) te praten over een linkse toekomst. Wees erbij! Klik 
hier om je aan te melden.

An image


De komende maand organiseert de PvdA ook twee ledengesprekken met Attje Kuiken en Esther-Mirjam Sent over het bundelen van onze linkse krachten. Vrijdag 13 mei doen we dat in Rotterdam, en op vrijdag 3 juni in Groningen. Iedereen is van harte welkom! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

An image


En daarnaast komen we natuurlijk als partij samen op 11 juni voor ons congres, in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Er zijn interessante sprekers, workshops en trainingen, we behandelen moties over de toekomst van onze partij, en bovenal maken we er een hele gezellige dag van. Je kunt je hier aanmelden en meer lezen over het programma.

An image