We hopen je snel weer te verwelkomen. Als het straks weer kan, laten we dan vooral vliegen voor de momenten die er echt toe doen.
We hopen je snel weer te verwelkomen.
Online versie
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Raadpleeg voorafgaand aan je reis altijd de stand van zaken van het land van je bestemming via de website van de lokale overheid en bekijk de actuele vluchtinformatie via klm.nl. KLM streeft ernaar altijd de meest actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan KLM wegens de buitengewone omstandigheden als gevolg van COVID-19 niet altijd garant staan voor de actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. KLM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie in deze e-mail.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2021 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.