Interview Liz Snoijink over Doek!, Het groene Brugse Ommeland & Maak kans op iPad
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Overgewicht te lijf, Vlaamse Volkscafés & Kies de Kusttram
Zin
Kastelen- en Abdijen Jaar 2024
Erfgoedparels Brugse Ommeland

Brugge is een fantastische stad. Maar zoveel méér. In het omringende groene Brugse Ommeland vind je oerbossen, 108 kastelen, abdijen, pluktuinen en dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan en ontelbaar ooievaars nestelen op schoorstenen. Zins online coördinator Petra Schouten gaat op avontuur op dit verrassende Vlaamse platteland.

Zin
21-september Wereld Alzheimer Dag
Samen tegen dementie

21 september is het Wereld Alzheimer Dag, een dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor de ziekte Alzheimer. In hun boek Samen leven met dementie delen Mathieu Vandenbulcke, Erik Schokkaert en Veerle Achten waardevolle inzichten en tips om het leven met deze ziekte waardevoller te maken. Want ja, dat kan heel goed.

Zin
SRC Reizen & Zin
Sierlijke art nouveau ontdekken in Brussel

Zeg je art nouveau, dan denk je vast aan Parijs. Maar wist je dat ook Brussel een van de hoofdsteden van deze sierlijke kunststijl is? Rond 1900 bruiste deze stad als nooit tevoren. In de nieuwe wijken van de groeiende hoofdstad lieten de gegoede burgers hun huizen optrekken in de modestijl van toen. Nieuwsgierig? Bewonder dan de art nouveau in Brussel tijdens een 3-daagse kunstreis.

Zin
Doek!
6 vragen aan Liz Snoijink

Na een zware periode, doet actrice Liz Snoijink (1955) weer alles waar ze zo van geniet. Wandelen, tangodansen, uitstapjes met haar grote liefde Nicolaas en samen met Porgy Franssen op de planken staan. We spraken Liz kort voor de try-out van Doek!, het toneelstuk van Maria Goos en mogen ook 2x2 vrijkaarten verloten.

Zin
Geen kanker, maar averij
Schrijver Robbert Welagen

Voor Averij, zijn nieuwste roman, hoefde hij niet ver te zoeken voor inspiratie. Drie jaar geleden kreeg schrijver Robbert Welagen lymfeklierkanker. Hij baseerde zijn nieuwe roman Averij losjes op zijn ervaringen. Alles wat hij heeft gevoeld – de angst, de onzekerheid en toch door moeten leven, die gespletenheid – zat nog in hem. En moest eruit.

Zin
Hét grootste maandblad van Nederland
Maak kans op een iPad!

Plus Magazine biedt je inspirerende artikelen en diepgaande informatie over wat nu belangrijk is. Grijp dit aantrekkelijke aanbod en geniet een jaar lang van Plus. 

Zin
Nieuwe Documentairereeks op NPO
Teledoc

Een lange documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp dat op een prikkelende, toegankelijke en cinematografische manier wordt verteld. Niet weggestopt in de uithoeken van de avond, maar prime time op de Nederlandse televisie. Dat is Teledoc. Goed nieuws voor liefhebbers van dit genre, vanaf maandag 23 september start op NPO 2: de tiende reeks Teledoc Campus met elf nieuwe titels. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden