Nieuwsbrief van 17-12-20 6:30:11
Online bekijken

Top 10 best gelezen artikelen uit 2020

2021 is in zicht ...

... maar eerst de donkerste dagen nog doorkomen. Als lichtpuntje, voordat het nieuwe jaar begint, delen we graag de 10 best gelezen artikelen uit 2020 met u. NBD wenst u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar. Tot volgend jaar!
 

Zwaardere Europese norm voor brand- en rookwerende deuren

Om een gebouw brand- en vluchtveilig te maken worden gebouwdelen onderverdeeld in brandcompartimenten met daarin brandwerende deuren. Deze hebben weerstand tegen vuur zodat branddoorslag wordt uitgesteld. Op het gebied van testen op brandwerendheid van voetgangersdeuren gelden in Nederland 2 normen.

Windbestendige terrasoverkappingen zorgen hele jaar voor extra buitenruimte

Een terrasoverkapping is niet alleen weggelegd voor uitgestrekte tuinen of immense terrassen naast een zwembad. Ook op een dakterras of aangebouwd aan een penthouse, heel wat verdiepingen hoger, bewijzen ze hun meerwaarde.

Prefab gevels in een stroomversnelling

Vier deelnemers aan De Stroomversnelling tonen tijdens de beurs mogelijkheden om duurzame en unieke gevels te prefabriceren. “Onze partners - WEBO, Renolution en Rc Panels - hebben ieder hun eigen expertise waardoor we een compleet beeld kunnen geven van alle prefab mogelijkheden”, zegt Rob de Jong, directeur Sto.

DICE: geluidsisolerende omkasting voor warmtepompen en airco’s

De warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De buitenunit van de warmtepomp heeft echter één nadeel: de geluidsproductie. Merford heeft een geluidsreducerende oplossing ontwikkeld die eenvoudig en snel kan worden gemonteerd.

NIEUW! Rockpanel Premium gevelbekleding

Het Premium paneel is een brandveilige A2 plaat in 11 mm dikte die onzichtbare mechanische bevestiging mogelijk maakt. Architecten hebben de vertrouwde vrijheid van vormgeving en design en ze kunnen daarnaast kiezen voor op maat gemaakte designs en afmetingen, ook in kleine volumes.

Ontdek het nieuwe VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam

VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Het unieke, eigentijdse ontwerp met extra slanke profielen biedt vrij uitzicht en laat 23% meer natuurlijk licht binnen voor maximaal wooncomfort. Het was nog nooit zo eenvoudig om meer daglicht in een ontwerp te krijgen.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Met zonnepanelen toegepast als een indak-systeem creëer je een mooi esthetisch dak. Maar welke invloed heeft dit op de dakconstructie? IsoBouw geeft u enkele cruciale aandachtspunten. Een woning produceert vocht wat mede door de dakconstructie uit de woning moet kunnen.

Zwarte houten binnendeuren met industriële uitstraling

De industriële look is niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Waar veel trends slechts een kort leven kennen, lijkt deze trend een vaste waarde. Stoer, robuust, ruimtelijk en met een vintage tintje. Berkvens Deursystemen speelt in op deze woonwens en introduceert Berkvens Zwart: een nieuwe lijn zwarte deuren en kozijnen.

LINFI levert luxe glazen vloerluiken op maat

Het aanbrengen van een glazen vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. De (wijn)kelder wordt op een stijlvolle en praktische manier verbonden aan de bovenliggende ruimte. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling. Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten.

Dakpannen en PV panelen

Zonnepanelen op het dak lijkt tot de standaard verheven te zijn, hetgeen ingegeven wordt door maatregelen om de klimaatdoelstellingen te halen. Er is een hele industrie ontstaan die PV panelen aanbiedt en monteert. Hoe reageert de dakpannenfabrikant hierop? Dakpannen zijn er in honderden keuzemogelijkheden wat model en kleur aangaat.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.