Woensdag 10/10 komt Nederland in actie Bekijk hier de online versie
Nederland helpt Sulawesi
Beste meneer/mevrouw ,
 

Een aardbeving en tsunami veroorzaakten een verschrikkelijke ramp op het eiland Sulawesi. Morgen kom Nederland massaal in actie voor de slachtoffers. Op 10/10 voeren we - samen met u - 10 uur lang actie met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Doet u ook mee?


Wat kan ik doen?

Vanaf morgenmiddag 12 uur bent u welkom bij het museum Beeld en Geluid in Hilversum. Hier zullen de hele dag activiteiten zijn waar u zelf aan kunt deelnemen!
Zo kunt u indonesisch koken met 24Kitchen chef Danny Jansen, of kom langs voor een workshop met bekende Nederlanders. Ook is er een optreden van Nick & Simon. Wees welkom!

Kunt u er niet bij zijn? U wordt op radio en televisie live op de hoogte gehouden. Aan het einde van de avond zal bij Pauw live in de uitzending een voorlopige eindstand gedeeld.
Vanaf 12 uur zitten de gehele dag bekende en minder bekende Nederlanders voor u klaar om de telefoon op te nemen op het nummer 0800-1112.

Ik wil helpen   Bekijk programma
 

De actiedag is een initiatief van de Samenwerkende Hulporganisaties, waarvan UNICEF ook deel uitmaakt, en de NPO. Uw steun is onmisbaar om alle getroffenen op Sulawesi te helpen.

Wat doet UNICEF op Sulawesi?
 
Wat doet UNICEF op Sulawesi?
 
UNICEF is gestationeerd in Indonesië en was dus snel ter plaatse. Na de eerste noodhulp ontfermen we ons nu met name over kinderen die door de ramp hun familie zijn kwijtgeraakt. Kinderen worden opgevangen en geregistreerd. Ook zijn er ‘safe spaces’ ingericht, waar kinderen kunnen spelen en vertellen over wat ze hebben meegemaakt.
Volg het laatste nieuws  
UNICEF is er nu voor hem
Het huis van de 10-jarige Rido is compleet verwoest (Donggala, Sulawesi). UNICEF is er nu voor hem, maar ook straks.

© UNICEF/Wilander
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden