Samen weg en thuiskomen in de natuur
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Afbeelding
 

Samen weg

Thuiskomen in de natuur

 

Is het lang geleden dat jullie samen even weg waren, een goed gesprek voerden of samen ‘ontprikkelden’ in de natuur? Als je nu 'Ja!' denkt, is het de hoogste tijd om eropuit te trekken naar Center Parcs! Lekker buiten het seizoen, met alle tijd voor jezelf. En voor elkaar. Samen ontspannen en dan helemaal zen terug naar huis. Lees de artikelen in deze nieuwsbrief!

 
 
 

Win een paar dagen weg

Quiz: Thuiskomen in de natuur

 

Toe aan een paar dagen weg? Even de rust opzoeken en samen genieten van de natuur en elkaar. Dat kan tijdens een verblijf bij Center Parcs. Wil jij extra kans maken om te winnen? Lees dan de artikelen uit deze nieuwsbrief voor alle juiste antwoorden. 

 
Afbeelding
 

Uitgerust eropuit

Wakker worden in Drenthe

 

Via Hunebed Highway richting Center Parcs De Huttenheugte: dit park is een bos op zich! Journalist Annemarie Bergfeld (1963) ontvluchtte de drukte van haar stadse leven om het zuidoosten van Drenthe te ontdekken.

 
 
 

5x opladen

Samen naar buiten

 

Mensen die dagelijks 90 minuten actief zijn in de natuur denken minder negatief over zichzelf en hebben minder last van stress. Kortom, de natuur is je beste vriend. We tippen vijf activiteiten in het bos, de bergen en op of rond het water, waar je samen ontsnapt aan de hectiek van alledag. Zo laad je jezelf weer helemaal op.

 
 

Het ultieme buitenleven

Tijd voor jezelf (en voor elkaar)

 

Ons leven laten leiden door de agenda, we lijken wel gek. Zeker als de kinderen uit huis zijn, is er steeds meer ruimte om buiten het hoogseizoen weg te gaan. Vrijheid blijheid. Spontaan doen waar je zelf zin in hebt, een weekend of langer weg samen. Even focussen op elkaar.

 
 
 

Energie opdoen in het groen

Bosbaden in de Eifel

 

Waar het bos begint, openbaart zich een wereld van ontspanning. Je zintuigen openstellen voor de rust van de natuur. Er is een naam voor: forest bathing. Letterlijk: baden in het bos. De perfecte plek hiervoor is de Eifel.

 
 

De natuur is een zelfhulpboek zonder woorden

Column Stef Bos

 

Stef Bos (1961) is singer- songwriter en woordkunstenaar en tourt momenteel door Zuid-Afrika, Namibië, Nederland en België met de voorstelling ‘Bloudruk’. Lees meer over zijn connectie met het buitenleven en de natuur. 

 
 
Zin - Instagram   Zin - Facebook   Zin - Twitter