Nieuwsbrief van 21-11-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Out of this World met PCI Nanorapid en PCI Nanolight

Tijd is kostbaar en zeker op de bouwplaats een beslissende factor. Bewoners willen zo snel mogelijk gebruik maken van de nieuwe ruimte en aannemers willen de wachttijden tussen de opeenvolgende werkzaamheden zo kort mogelijk houden. Hier speelt de PCI Nanorapid een belangrijke factor. Deze snellijm hardt binnen 90 minuten uit. Waardoor het mogelijk is om het tegelwerk dezelfde dag te kunnen voegen.
Lees verder   Vraag informatie aan

McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon: kleinste uit het assortiment

Op zoek naar een sifon speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte? De McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon biedt met zijn kleine omvang de oplossing! De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Meer ruimte met extra smal TECE-inbouwreservoir

Voor kleine en lastige inbouwsituaties introduceert TECE een extra smal inbouwreservoir met een breedte van slechts 32 cm. In vergelijking met een standaard inbouwframe creëert deze meer ruimte. Ondanks de omvang is het spoelvolume 7 liter en kunnen alle handbediende TECE-bedieningsplaten worden toegepast.
Lees verder   Vraag informatie aan

Viega presenteert zich op VSK 2024 – duurzaamheid centraal

Viega neemt deel aan de vakbeurs VSK 2024 die van 6 t/m 9 februari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht wordt georganiseerd. Het beursthema ‘Onze toekomst draait om jou’ vult Viega in door het onderwerp duurzaamheid centraal te stellen op de stand van het bedrijf (hal 11, standnummer C030).
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen