Nieuwsbrief van 25-04-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Een douchegoot met een krasvaste kleur

Gekleurde sanitair accessoires zijn een trend. De uitstraling van deze producten kan helaas nadelig wordt beïnvloed door beschadigingen en dat is jammer! Onze ACO ShowerDrain S+ douchegoot is voorzien van een zwarte PVD toplaag. PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Hiermee krijg je een gekleurde toplaag die veel minder snel beschadigt. Een ander, zeker niet onbelangrijk, voordeel van PVD-bewerking is dat het relatief milieuvriendelijk is.
Lees verder   Vraag informatie aan

Draaibaar toilet: een wereldprimeur in de zorg!  

Zelfstandig naar het toilet gaan is voor veel mensen minder vanzelfsprekend en daarom staat dit bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Als oudere en ook als jongere met een beperking, lever je liever zo min mogelijk in op je privacy. Als zorgverlener wil je dat de werkzaamheden zo licht en makkelijk mogelijk zijn. 
Lees verder   Vraag informatie aan

RAUTITAN – The most wanted

Ervaar het gevoel van echte liefde. Met RAUTITAN maak jij de keuze voor het leven. Een robuust no-nonsense leidingsysteem met lange levensduur en oog voor hygiëne dat de norm ver vooruit is. Die zekerheid wil jij toch ook voor jezelf en jouw klanten? Maak je geliefd met RAUTITAN.
Lees verder   Vraag informatie aan

Exklusiv 2.0: nieuwe look, bewezen kwaliteit

Badkamerindelingen zijn zo divers als de individuele wensen van de klant – hier is het belangrijk om met functionele doucheoplossingen zowel aan de specifieke ruimtelijke omstandigheden als aan de hoogste eisen van comfort en design te voldoen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Heavy metal wc-bedieningsplaten: TECEsolid  

TECE heeft de robuuste serie wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid uitgebreid met trendy metallische kleuren en de kleur geborsteld grafiet. Deze bedieningsplaten vallen extra op door de bijzondere lijn- en diamantstructuur. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP