Nieuwsbrief van 26-04-22 14:33:28
Online bekijken
 
 
In Best is de eerste luchtreiniger geplaatst - Foto - Paul Raats

TECEone douche-wc: fris en hygiënisch

TECE biedt de ideale combinatie van een wc en een bidet in één, met de compacte douche-wc TECEone. Met de douche-wc reinigt men met water in plaats van wc-papier of natte doekjes. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel. Bovendien: geen papierverbruik ontlast het milieu.
 
 
 

De Aperto-serie biedt details in trendkleur zwart

De kleur zwart is momenteel de absolute trend en doet ook steeds meer intrede in de badkamer. Of het nu gaat om kranen, badkameraccessoires of douchecabines – zwart zet stijlvolle en moderne accenten en verfraait elk badkamerinterieur. De Aperto-douchecabines van HSK Duschkabinenbau zijn nu ook leverbaar met details in deze populaire trendkleur. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 

Nieuwe nippel als overgangsstuk tussen Europese en Amerikaans leidingsystemen

In een wereld die steeds verder globaliseert en waarin bedrijven regelmatig in verre landen actief zijn, wil de installatietechniek uit verschillende continenten nog wel eens botsen. Daarbij kan worden gedacht aan leidingsystemen in de scheepsbouw of productie-installaties, maar ook aan afsluiters die in Europa en de VS worden vervaardigd. Viega biedt een oplossing met een multi-continentale overgangsnippel.
Lees verder   Vraag informatie aan
 

Het perfecte licht voor elke situatie: Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight

De nieuwe Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight biedt harmonisch afgestemde verlichting voor elke activiteit in de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, de activiteit en de stemming biedt het ComfortLight-concept de juiste verlichting. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP