Nieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Thema: Sanitare technieken
Begin 2018 verschijnt een geheel herziene versie van Isso-publicatie 30 'Leidingwaterinstallaties in woningen'. Op het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken in juni lichtte Irene van Veelen van Isso een tipje van de sluier op van die herziene uitgave. Belangrijkste wijziging is dat de publicatie zich op een veel bredere doelgroep richt, om tot een integrale aanpak bij de totstandkoming van leidingwaterinstallaties te komen.
afb_ 4 art_ ISSO 30 Irene van Veelen
Voorbereid het stookseizoen in

                                (advertorial)

Verspreid onderhoudsafspraken aan de ketel over het gehele jaar. Laat uzelf en uw klanten niet meer verrassen door onverwachts onderhoud zodra het stookseizoen begint. Met Qupit kunt u uw agenda efficiënt inplannen. Toestandsafhankelijk onderhoud is eindelijk binnen handbereik.

 

 

Editie 5 - mei - advertorial - image-01 def
'Niet slopen, maar oogsten om te hergebruiken'

Staande op de parkeerplaats van Energa Elektra bij zijn elektrische auto droomt directeur Jack Kusters (57) hardop van een circulair gebouwd bedrijfspand. Het zou tevens dienst moeten doen als uithangbord naar klanten voor zijn ideaal: een Cradle to Cradle-wereld (C2C) waarin je een gebouw niet sloopt, maar de onderdelen 'oogst' om weer her te gebruiken. 'Venlo profileert zich internationaal als de C2C-hoofdstad van Europa en als elektrotechnisch bedrijf dingen wij de laatste tijd regelmatig mee op zogenoemde C2C-aanbestedingen.'

PKOinterview
Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem van Ubbink: niet duur en superveilig!

                                     (advertorial)

Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem laat zich snel en eenvoudig installeren, is veilig en aantrekkelijk geprijsd! Door de buis-in-buis constructie biedt UbiFit een extra vangnet bij lekkages en reduceert het de kans op koolmonoxidevergiftiging. Veiligheid is nog nooit zo voordelig geweest!

 

 

Verzamelbeeld UbiFit zonder kop zonder productnamen LR.JPG
En verder in dit nummer:

• 'Afkoppelen is meer dan de regenpijp doorzagen'
• Plushuis levert surplus aan energie op
• Installateur ontmoet klant in digitale badkamer

Griffon HBS-200® Liquid Rubber: uitgebreid getest en gecertificeerd

                                    (advertorial)

Uitstekende testresultaten op onder meer waterbestendigheid, drukbelasting en treksterkte, bewijzen dat HBS-200® Liquid Rubber de beste keuze voor elke professionele afdichtings- en beschermingsklus is. Ook heeft Griffon recentelijk de HBS-200® Tape in het assortiment opgenomen. Deze tape biedt een directe oplossing voor het afdichten van scheuren, naden en kieren en is perfect te gebruiken in combinatie met HBS-200® Liquid Rubber.

Bison-HBS200-collage

K&S is een uitgave van