Good morning Glamour-community!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Glamour Daily
 

Lieve Glamour-community,

Wanneer jij dit leest, ben ik van mijn vakantie aan het genieten op Corsica. Maar op het moment dat ik deze editorial schrijf, voel ik toch nog lastminute vakantiestress; hoeveel outfits en schoenen heb ik nodig? Heb ik mijn paspoort wel bij de hand? Waarom lijkt mijn toilettas steeds kleiner te worden?

Toch heb ik nu één stress minder; waar ik mezelf eerder volop in het zweet werkte om “bikini body”-proof te zijn, is dat allang niet meer van deze tijd en ik ben blij dat we over dit punt heen zijn. Ik ben blij met mijn lichaam en omarm ‘m precies zoals het is. De gemiddelde maat in Nederland ligt hoger dan een maat 34 of 36, en dat is meer dan oké. Bij Glamour proberen we daar verandering in te brengen en proberen we zo inclusievere en meer diverse rolmodellen neer te zetten. Ook twee van mijn favoriete influencers, Vivian Hoorn en Rianne Meijer, stappen af van de perfecte plaatjes op Instagram en dat waarderen we bij Glamour enorm. De boodschap, zoals Dio in zijn nieuwe zomerhit ook duidelijk maakt: je bent perfect zoals je bent, dus omarm wat jou uniek maakt. Dus voor nu skip ik de sportschool met alle liefde en geniet ik van de vakantievoorpret; het shoppen van badpakken, zonnebrand en shortjes.

Veel belangrijker, als je het mij vraagt!

Liefs

Saskia
@saskiavanlangevelde

 
 
Glamour Daily
 

Dit zijn Glamour’s favoriete aftersuns van het moment

“Hoe lekker is het om na een lange stranddag onder de douche te springen, je haar te wassen en je daarna helemaal in te smeren met aftersun? Je huid kan zeker wel een extraatje gebruiken, na een hele dag in de zon. Dus speciaal voor jou, zijn hier de 8 fijnste aftersuns van dit moment.”

 
 
Glamour Daily
 
 
 
Glamour Daily
 

Deze beach essentials zijn alles wat je deze zomer nodig hebt

“Zonnebrand, check. Zonnebril, check. Snoep, check en tegenwoordig ook handgel. Deze zomer wordt er eentje voor in de boeken, aangezien het voor velen iets anders verloopt dan gepland. Maar: no worries, want met deze beach essentials haal jij alles in huis om de beste zomervakantie (in eigen land) tegemoet te gaan.”

 
 
Glamour Daily
 

Zien: dit is nu de populairste schoen op Instagram

“Sandalen en slides zijn mijn ultieme zomerschoenen, want: comfy, praktisch en stijlvol. De sandalen dan. Dit seizoen zijn ze echter in een gloednieuw jasje gestoken. Deze wil je hebben, geloof mij!”

 
 
Glamour Daily
 

Deze items mogen niet ontbreken in mijn summer wardrobe

“Ook deze week heb ik weer een aantal fijne items voor je om te shoppen. Klik gauw verder om ze te bekijken!”