Save the date: 16 t/m 20 maart | SAIL Amsterdam | Zeiltocht Luc Overtoom

3 years ago
  • Html
  • Text
Vliegende start voor HISWA 2016! E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
Beste John,
In deze nieuwsbrief vind je het laatste watersportnieuws, leuke aanbiedingen en uiteraard ook informatie over de HISWA Amsterdam Boat Show 2016, van 16 t/m 20 maart in RAI Amsterdam. Bekijk de website voor meer informatie.

Vliegende start voor HISWA 2016!

De vakantie zit er voor de meesten weer op en ook hier wordt alweer hard gewerkt aan de organisatie van HISWA 2016. Het mooie weer van de afgelopen periode blijkt bovendien zijn vruchten af te werpen, want veel exposanten hebben zich alweer aangemeld voor deelname. Zet daarom woensdag 16 tot en met zondag 20 maart alvast in je agenda, want HISWA 2016 in RAI Amsterdam mag je zeker niet missen!
Volg ons ook op Facebook of Twitter, dan ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Luc Overtoom en zijn indrukwekkende zeiltocht rond de wereld

Op HISWA 2014 was Luc Overtoom aanwezig met zijn zeilboot, waarmee hij enkele maanden later een wereldreis zou starten als ode aan zijn overleden vrouw Trudy, die in 2011 na een lange strijd overleed aan borstkanker. 26 juli 2014 voer hij de haven van Amsterdam uit. Nu, 15.067 zeemijl verder en € 170.281,88 aan donaties voor het VUmc Cancer Centre Amsterdam rijker, blikt hij terug op de eerste helft van zijn indrukwekkende missie.
Lees meer over zijn ervaringen »

Terugblik SAIL

Afgelopen week vond de negende editie van SAIL plaats, het grootste publieksevenement van Nederland dat eens in de 5 jaar georganiseerd wordt. Ruim 600 schepen voeren door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de Amsterdamse IJhaven. Prachtig weer hielp mee om maar liefst 2,3 miljoen bezoekers naar het evenement te trekken.
Geen bezoek gebracht? Bekijk dan dit filmpje voor een indruk »

Olympische zeilselectie Rio bekend

Het Watersportverbond heeft dinsdag de volledige zeilselectie bekendgemaakt voor de Olympische Spelen in Rio in 2016. Alle nationale selecties zijn afgerond. Elf zeilers, waarvan negen uit de Delta Lloyd Kernploeg, hebben het exclusieve recht zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio. Zes zeilers zijn al gekwalificeerd op naam. Vijf moeten nog voldoen aan de eis van NOC*NSF. Dat kan onder andere van 15 tot en met 23 augustus op het Aquece Rio, Olympic Test Event, de ultieme generale repetitie.
Lees verder »

AANBIEDINGEN

HISWA te water 2015, een dagje watersport aan het IJ

Van 1 tot en met 6 september liggen er zo’n 300 gloednieuwe zeil- en motorboten, waaronder ruim  50 primeurs, afgemeerd in Amsterdam Marina. Samen met een boordevol activiteitenprogramma maakt dat de HISWA te water 2015 tot een heerlijk dagje watersport aan het IJ.
Boek nu hier uw kaarten met kortiing »

Opruiming Blue Performance artikelen met korting

Magazijn leegverkoop van Blue Performance artikelen met korting tot 50%. OP = OP. Korting op grootzeilhuiken, zonneschermen, opbergtassen, hoezen en nog veel meer. Gratis verzending vanaf 30 euro bestelling.
Bekijk de Blue Performance kortingen bij De Kroon Watersport »

Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Partners:      
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019