Partij van de Arbeid

Beste ,

Zet 4 februari 2023 alvast in je agenda, want ons verkiezingscongres wil je niet missen! In Congrescentrum 1931 in Den Bosch gaan we het hebben over belangrijke onderwerpen, zoals:

Het belooft weer een bijzondere editie te worden, zeker omdat GroenLinks diezelfde dag ook een congres houdt in de Brabanthallen - op loopafstand van onze bijeenkomst. We sluiten die dag dan ook samen af met een spetterende borrel!

Uiteraard is er op het congres veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Ook organiseren we trainingen, kan je workshops volgen, nodigen we sprekers uit en stemmen we over de ingediende moties. Nieuwe leden krijgen de kans om kennis te maken met onze partij en met elkaar, en in dat drukke programma vinden we altijd wel een plek voor wat live muziek.

Over het volledige programma van het congres zullen we in de komende weken steeds meer onthullen. Houd de nieuwsbrief dus in de gaten!

Ledenkamer open vanaf 11 november

 

In aanloop naar het congres zal ook de (vernieuwde) Ledenkamer opengaan op 11 november. Hier kan elk lid moties indienen over de koers van onze partij.

Meer informatie over de ledendemocratie en hoe je mee kan doen vind je op MijnPvdA

Activiteiten aankomend weekend

 

Vrijdag 4 november, Utrecht:
Een rechtvaardige energietransitie, gezamenlijke bijeenkomst met GL

Zaterdag 5 november, Den Haag:
Politiek café over de bijstand, met lokale raadsleden en directeur WBS

Zaterdag 5 november, Nieuwegein:
Gedurfde ideeën over armoedebestrijding, bijeenkomst van 'Linksom!'

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: Klik dan op onderstaande link.