23 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Sawiday neemt Badkamerwinkel over
[Nieuws] Sawiday, bekend van Sanitairwinkel, neemt branchegenoot Badkamerwinkel over. De overname omvat drie vestigingen en de webshops Badkamerwinkel.nl, Installatievakwinkel.nl en Badkamerwinkel.be.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Bever koopt buitenkleding van consumenten terug
[Nieuws] Buitenwinkel Bever heeft een pilot gelanceerd om buitenkleding van consumenten terug te kopen. Met “Bever Koopt Terug” wil de buitenwinkel consumenten motiveren om nog bewuster met producten om te gaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
De nieuwste whitepapers bómvol tips en informatie
[Advertorial] Download deze gratis whitepapers en ontdek onder andere hoe je de fysieke productbeleving naar het online verkoopkanaal brengt, hoe jij jouw betaalstrategie toekomstbestendig maakt en hoe een heen- en teruglabel tot herhaalaankopen leidt.
image
image
Colruyt’s Collect&Go kiest voor gekoelde lockers om bestellingen af te halen
[Nieuws] Collect&Go, de online boodschappendienst van de Colruyt Group, test een nieuwe service in Gent. Daar kunnen klanten hun online boodschappen afhalen in speciale gekoelde lockers.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Online autodealer Cazoo vraagt uitstel van betaling aan
[Nieuws] De Britse online autoverkoper Cazoo verkeert in financiële nood en heeft uitstel van betaling aangevraagd. 200 werknemers dreigen daardoor hun baan te verliezen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Het grootste e-commerce-kennisevent komt er weer aan
[Advertorial] Zet donderdag 10 oktober alvast in je agenda. Dan is het namelijk weer tijd voor Shopping Today. Tijdens het event ontdek je de nieuwste trends en ontwikkelingen, leer van experts en breid je netwerk uit met andere professionals uit de e-commercesector. Koop nu je ticket en je profiteert van 100 euro Super Early Bird korting!
image
image
Het redesign van .. Hornbach
[Interview] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Is het design gevalideerd? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Erik Vogels, Hoofd E-business & Service Hornbach.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic investeert in Duitse maaltijdpakketten
[Nieuws] Online super Picnic is bezig om in Duitsland een aanbod aan maaltijdpakketten op te zetten. Het bedrijf testte hier de afgelopen tijd al mee, en zou dit in de toekomst verder willen opschalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.