Fjorden, bergen en adembenemende landschappen; Dit is Scandinavië!
Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Van prachtige fjorden tot bruisende steden, Scandinavië biedt een reiservaring die je nooit zult vergeten. Zoals je van Doets Reizen gewend bent bieden wij de beste én unieke accommodaties aan, deze lichten wij uit in de nieuwsbrief.

 Lees verder en ontdek ons exclusieve reisaanbod voor de zomer van 2024!
Bekijk onze duurzame reizen naar Scandinavië
Unieke accommodaties
72 Hour Glass Cabin – West kust Zweden
Je wordt welkom geheten door de gids die je na aankomst een korte rondleiding geeft en je voorziet van alle informatie over het gebied en het concept. De komende 3 nachten staat er een bijzonder avontuur op je te wachten. Je verblijft namelijk in een glazen cabin, midden in de bossen op dit bijzondere eiland. Het uitzicht vanaf je glazen cabin, gelegen tussen de hoge naaldbomen of op een 40 meter hoge klif, is werkelijk waar adembenemend. Schakel je telefoon uit en maak opnieuw verbinding met jezelf, je reisgezelschap en de natuur. Dit is zonder twijfel een onvergetelijke ervaring. Inleveren op comfort? Zeker niet! De cabin bestaat uit een groot tweepersoonsbed en alle maaltijden tijdens jouw verblijf zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je bij het inchecken een welkomstpakket met diverse benodigdheden om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

''Een verblijf in de 72 Hour Glass Cabin is uniek en echt passend voor een avonturier!''
Mannshausen Cabin – Noorwegen
Dit kleine eiland biedt je de mogelijkheid om net boven de zee te slapen. Door de grote glazen ramen kan je genieten van het uitzicht op zee en het gebied de Steigen, dit doe je vanuit het bed of vanuit comfortabele stoelen.

Op het eiland zelf vind je ook de zeecabines van het hotel. Deze zijn langs de oude stenen steiger geplaatst, twee van deze cabins liggen aan de rotsachtige noordkant van het eiland en de laatste twee-eenheden boven de andere op natuurlijke richels op het terrein, met een prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het hoofdgebouw komt oorspronkelijk uit de 19e eeuw, maar heeft een totale make-over ondergaan, zowel van binnen als van buiten. Het dak is onlangs geopend en heeft een glazen pui naar boven om de natuur binnen te laten. Alle cabins hebben een speciaal ontworpen badkamer en keuken van Architect Snorre Stinessen.

''Je hebt er een waanzinnig uitzicht over de zee, de eilanden en de grillig gevormde bergpieken.''
Ontdek deze fantastische regio’s
Småland
Abisko National Park
‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Wie kent niet deze wereldberoemde slogan van Pippi Langkous? Het opgewekte gevoel van vrijheid en oneindige mogelijkheden waarmee de spring-in-’t-veld al decennia betovert, is net zo tastbaar in de provincie waar haar bedenkster Astrid Lindgren vandaan komt: het idyllische Småland.
Het nationale park Abisko in Zweeds Lapland is het bekendste Nationale Park van het land. Het park heeft een oppervlakte van 77 km² en kent enorm veel natuurschoon en Scandinavisch wildlife. Dit allemaal maakt Abisko de perfecte plek om de magie van arctisch Zweden te ervaren. 
Lofoten
Fjorden gebied
Vergeet de Seychellen of de Malediven. Als het gaat om de mooiste eilanden ter wereld, dan komen de Lofoten keer op keer als ultieme droombestemming uit de bus. De reden dat deze eilandengroep met kop en schouders boven al dat andere moois uitsteekt, is niet in één woord te vatten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je tijdens je rondreis van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Op een positieve manier, dat spreekt.
De bijnaam van West-Noorwegen is zo ingeburgerd dat het bijna een begrip is geworden: Fjord-Noorwegen, voor de diepblauwe fjorden, besneeuwde bergen en klaterende watervallen. Kijk goed rond, en de kans is groot dat je er gratis en voor niets rondbuikige walvissen, hongerige arenden en aaibare zeehonden bij cadeau krijgt. Het adembenemende landschap van West-Noorwegen is al sinds de opeenvolging van de ijstijden hetzelfde, en het verveelt nooit.
Reissuggesties Scandinavië zomer 2024
Het beste van West-Zweden
West-Zweden prikkelt al jouw zintuigen. Van schitterende natuur, rijke historie, culinaire hotspots tot eindeloze scherenkusten, je vindt het hier allemaal! Zoals je van Doets Reizen gewend bent verblijf je tijdens jouw reis op beste locaties en zorgen wij voor een optimale beleving.


Bekijk deze reis hier!
Avontuurlijke roadtrip Noordkaap, Lapland & Lofoten
​Maak jouw droom werkelijkheid en boek deze complete Lapland vakantie waarbij je in 15 dagen alle hoogtepunten van het Hoge Noorden gaat ontdekken. Op een relaxed reistempo sta jij oog in oog met parels als de Noordkaap, Fins Lapland, Zweeds Lapland, slaap je in het Icehotel365 en in een typisch Noors vissershuisje.


Bekijk deze reis hier!
De Fjorden van Noorwegen
Deze 16-daagse autoreis start in Oslo, waar je 3 nachten verblijft en de charmante stad goed kunt ontdekken. Daarna stap je op de trein naar Bergen die je dwars door het groene landschap brengt. Deze wereldberoemde treinreis laat jou alvast kennis maken met de schitterende natuur en is een mooi voorproefje voor de rest van de reis. 


Bekijk deze reis hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.