Scandinavische winterse wonderen
Al is de zomer nog in aantocht, wij zijn al druk bezig met het komende winter seizoen. Hoog op ieders wensenlijstje is toch wel het aanschouwen van het Noorderlicht. Steeds vaker kunnen we kleine plukjes in Nederland zien, maar er gaat niets boven het dansende licht op een donkere hemel in een winters landschap.

In deze nieuwsbrief lichten wij 3 accommodaties, excursies en reizen uit!
Bekijk hier al onze Scandinavië-vakanties!
Uitgelichte accommodaties:
Artic Bath
Ervaar ultieme rust en wellness in het drijvende Arctic Bath hotel. Gelegen in het hart van de Zweedse natuur, biedt deze unieke accommodatie een combinatie van luxe en sereniteit. Laat je onderdompelen in het ijskoude water of warm op in de sauna terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht.


Meer informatie over deze accommodatie!
Treehotel
Verblijf in een van de iconische boomhutten van het Treehotel, hoog boven de grond en omgeven door ongerepte bossen. Deze unieke accommodatie combineert avant-garde design met een diep respect voor de natuur. Elk verblijf in het Treehotel is een onvergetelijk avontuur.


Meer informatie over deze accommodatie!
Icehotel365
Het wereldberoemde Icehotel biedt een verbluffende ervaring waarbij kunst, natuur en comfort samenkomen. Slaap in kamers volledig gemaakt van ijs en sneeuw en laat je verrassen door de prachtige ijssculpturen die jaarlijks opnieuw worden gecreëerd.


Meer informatie over deze accommodatie!
Must-do excursies:
Sneeuwscooter experience van Icehotel365
Een sneeuwscooter besturen terwijl je door een prachtig winterlandschap zoeft is een bevrijdend gevoel, net als surfen of motorrijden. Als je het nog niet hebt geprobeerd, is dit echt het een must do. Je volgt je gids over de bevroren rivier de Torne en scheurt door de ongerepte bossen.


Meer informatie over deze excursie!
Hondensleetocht bij Treehotel
Tour met hond en slee door het ongerepte bos en over de bevroren rivieren, dit geeft je een droomachtig gevoel. Na een uur sleeën, pauzeer je om te genieten van een warm drankje in de prachtige wildernis voordat je terugkeert naar Treehotel. 


Meer informatie over deze excursie!
Icehotel365 Noorderlicht safari te paard
Paardrijden door de sneeuw is een geweldige ervaring, maar deze activiteit gecombineerd met het spotten van het Noorderlicht is in één woord MAGISCH! Deze rustige rit brengt je langs de hoogste berg van Zweden; Kebnekaise. De winterse avond, de kans op het spotten van elanden en het Noorderlicht geven het gevoel alsof je in een sprookje terecht bent gekomen. Na de rit verzorg je de paarden en sluit je de avond af met een traditioneel diner in een echte Sámi hut.


Meer informatie over deze excursie!
Uitgelichte reizen:
Zweden Deluxe
Geniet van de ultieme luxe en comfort tijdens deze prachtige winterreis door Zweden. Verblijf in topaccommodaties en ervaar het beste wat Zweden te bieden heeft, van adembenemende natuur tot culturele hoogtepunten.

Meer informatie over deze reis!
Ultimate Lapland
De winters in Scandinavië zijn betoverend! Ontdek met Doets Reizen het prachtige winterlandschap van Zweden en Noorwegen. Verken het magische Lapland tijdens deze onvergetelijke reis. Ontmoet de Sami-bevolking, maak een hondensledetocht en bewonder het Noorderlicht in zijn volle glorie.

Meer informatie over deze reis!
Winterse Droomreis Zweden en Noorwegen Deluxe
Binnenkort beschikbaar! Houd onze website in de gaten voor deze unieke winterse droomreis die je meeneemt door de mooiste landschappen van Zweden en Noorwegen. Ervaar de charme van beide landen tijdens een avontuurlijke en luxueuze reis.

Meer informatie over deze reis!
Reisblog:
Luxe boomhut in het Zweedse oerbos
Lees deze reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.