Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Scania XT bouwtruck in de spotlights op TKD
Scania Nederland toont op de TKD – van 31 mei tot en met 2 juni – op stand 140 een flinke vloot voertuigen voor het constructie- en zwaartransport segment. Vooral de Scania XT staat er volop in de schijnwerpers
Veenhuis zandcontainer met HSE laadkraan voor Visscher BV

Veenhuis leverde een bijzondere 17-kuubs zandcontainer aan Grondverzetbedrijf Visscher in Mastenbroek. De volledig uit 6 mm Hardox 450 staal opgebouwde container is voorzien van een hydraulisch bediende zijwand.

Lees verder >
Doosan graafmachines af-fabriek met SVAB en Steelwrist

Doosan levert diverse graafmachines nu af-fabriek met opties en aanbouwdelen van SVAB en Steelwrist. Het gaat om de DX165W-5, DX170W-5, de DX140W-5 en de DX160W-5 bandenkranen.

Lees verder >
Rutten de hoogte in met compacte Merlo

Rutten Hoogteservice in Wijchen gaat de hoogte in met een nieuwe Merlo P27.6 Plus verreiker. De machine is dankzij de kleine draaicirkel zeer wendbaar, en met de compacte afmetingen breed inzetbaar.

Lees verder >
Herstel zet door bij bouwer Heijmans

Heijmans heeft naar eigen zeggen een positieve start van het jaar gekend. Het bouwconcern kampte de afgelopen jaren nog met tegenvallers bij projecten, maar inmiddels lijkt de weg naar boven teruggevonden.

Lees verder >
Roes Verreikerverhuur viert jubileum met nieuwe Merlo

Roes Verreikerverhuur in het Gelderse Didam vierde onlangs het 10-jarig bestaan. Reden voor een drukbezocht feestje. Dat werd extra luister bijgezet met de aflevering van een gloednieuwe Merlo 26-meter roterende verreiker.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright