22 februari 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Scapino lanceert nieuwe positionering
Scapino komt met een nieuwe positionering en merkcampagne. De schoenen en (sport)kleding retailer wil ‘toegankelijker worden voor een bredere doelgroep.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ouderen tevreden over eigen digitale bankvaardigheden
De meeste ouderen vinden dat ze hun bankzaken prima voor elkaar krijgen in deze digitale tijd. Kinderen en kleinkinderen kijken hier anders tegenaan. Zij zijn van mening dat digitaal bankieren voor de oudere generatie ingewikkeld is en dat ze vaak hulp nodig hebben, maar het moeilijk vinden dat te vragen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Digital marketing voor fondsenwervers: waar liggen de kansen?
[advertorial] Als (marketing) professional bij een goed doel, universiteit of museum vervul je vaak meerdere rollen tegelijk. Waar liggen de grootste kansen en prioriteiten voor fondsenwervende organisaties? Wat is het laag hangende fruit op het gebied van digitale marketing en marketing automation? Ontdek het tijdens de online clinic van Beeckestijn Business School.
image
Ex-Lidl managers lanceren veganistisch voedingsmerk
Vier voormalige Lidl-managers hebben in Duitsland een veganistisch voedingsmerk gelanceerd: The VGN. Het zelfverklaarde doel is het leidend merk te worden in deze branche.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Brancheorganisatie Outreach beperkt reclame voor online gokken
Outreach, de overkoepelende brancheorganisatie van buitenreclame in Nederland, neemt aanvullende maatregelen om aan gokken gerelateerde reclame te beperken. Naast bestaande wet- en regelgeving stellen de partijen in Outreach minder mediaruimte beschikbaar voor gokreclames.
lees verder
twitter facebook linkedin
Alsjeblieft, 7 whitepapers speciaal voor jou geselecteerd!
[advertorial] In samenwerking met enkele van onze top partners hebben we een mooie selectie gemaakt van de meest recente whitepapers die voor jou interessant kunnen zijn. Met één klik kan je 1 of meerdere van deze whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten omtrent onderwerpen die voor jou van belang zijn. Helemaal gratis!
image
Dille & Kamille kiest voor Stroom
Dille & Kamille en mediabureau Stroom gaan in 2022 het merk communiceren en verder uitbouwen. Stroom, onderdeel van Candid platform, is verantwoordelijk voor alle mediastrategie, -planning en -inkoop.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Meer dan 200.000 programma's op NLziet
Het tv-aanbod van NLziet is in februari 2022 gegroeid tot boven de 200.000 programma’s. De tv-dienst heeft hiermee het grootste aanbod van alle SVOD-platformen in Nederland.
lees verder
twitter facebook linkedin
Shopping Awards: nog 4 dagen om je in te schrijven
[advertorial] Je hebt nog 4 dagen de tijd om jouw webwinkel aan te melden voor de Shopping Awards. Blinken jullie uit op bepaalde thema's (starter, duurzaamheid, logistiek, marketplace strategie, b2b)? Worden jullie gewaardeerd door consumenten en/of vakgenoten? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in en maak kans op één of meerdere Shopping Awards!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.