#schaatsfan - Extra zitplaatsen ISU WK Afstanden, acties en meer

4 years ago


Text only:

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.


#Schaatsfan

Hoewel het in Nederland maar geen winter wil worden dendert het schaatseizoen in volle vaart voorbij. Afgelopen weekend hebben we kunnen genieten van een prachtig ISU EK Allround, waar uiteindelijk Sven Kramer en Ireen Wüst "als vanouds" kampioen werden.


 


Morgen zijn de spinters weer aan de beurt, en zondag sluiten ook de toppers op de mass start aan, bij het KPN NK Sprint & Mass Start. Bij het sprinten moet alles perfect lopen om te kunnen winnen. Hoe zijn de verhoudingen dit jaar? Wie plaatsen zich voor de ISU WK Sprint en de ISU WK Afstanden?  


Volgende week wacht ons een spectaculair ISU EK Shorttrack in Dordrecht en in februari staan nog twee grote internationale langebaanevenementen op het programma in Heerenveen, met op 7 en 8 februari de ISU World Cup Sprint en van 12 t/m 15 februari de ISU WK Afstanden. Ook zeer de moeite waard is de Challenge Cup Kunstrijden die van 19 t/m 22 februari in Den Haag wordt gehouden.


Extra zitplaatsen ISU WK Afstanden in verkoop

 


 


Wie de afgelopen tijd tickets voor de ISU WK Afstanden via schaatsen.nl heeft besteld, kon alleen nog staanplaatsen krijgen. Vanaf nu zijn er extra zitplaatsen in de verkoop. Wees er snel bij en koop hier je tickets. Alle topschaatsers rekenen op het enthousiaste Nederlande publiek. Het WK Afstanden is een feest dat je niet wilt missen.


Last minute actie KPN NK Sprint & Mass Start

Schaatsen.nl geeft voor het KPN NK Sprint & Mass Start (Groningen) VIP plaatsen weg (incl. toegang). Winnaars zitten op een verwarmde tribune en kunnen onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijden volgen.


Om kans te maken vul je dit formulier supersnel in. Zowel voor zaterdag als zondag worden er drie winnaars gekozen. Iedere winnaar mag één persoon meebrengen. De eerste deelnemers winnen automatisch en krijgen nog op vrijdag 16 januari bericht terug!


 


Ticketactie ISU EK Shorttrack

Het ISU EK Shorttrack vindt van vrijdag 23 t/m zondag 25 januari in Dordrecht plaats. Het beloofd een spectaculair weekend te worden. Kunnen de Nederlandse shorttrackers de Russen en andere grote kanshebbers achter zich houden?


In de verkoop zijn alleen voor de vrijdag nog een aantal tickets verkrijgbaar. Had je graag op de tribune gezeten? Niet getreurd, want schaatsen.nl mag een beperkt aantal tickets weggeven. Om kans te maken vul je dit formulier in, met één simpele vraag: Waar werd vorig jaar het ISU EK Shorttrack gehouden?


 


 


Speciale aanbieding van Enie.nl

Leverancier van zonne-energie enie.nl is komend weekend eventpartner van het KPN NK Sprint.


Het jonge en snel groeiende bedrijf uit Groningen ziet dit als een mooie vervolgstap op de samenwerking met Team Corendon. Daarnaast zullen er samen met de KNSB verschillende activiteiten ontwikkeld worden om een duurzame bijdrage aan de schaatssport in Nederland te kunnen leveren.


 


"Aan het begin van dit schaatsseizoen heeft enie.nl zich als co-sponsor verbonden aan Team Corendon met als doel om de naamsbekendheid te vergroten", aldus Patrick van der Meulen, initiatiefnemer van enie.nl. Zonne-energie biedt vele mogelijkheden en als eventpartner van het KPN NK Sprint willen we dit extra onder de aandacht brengen. Omdat ook het hoofdkantoor van enie.nl in Groningen is gevestigd, was het in de ogen van Van der Meulen logisch om het bedrijf als event partner aan het KPN NK Sprint in Kardinge te verbinden. "Na dit KPN NK Sprint gaan wij samen met de KNSB kijken wat we kunnen betekenen voor de schaatssport in het algemeen. Je zou daarbij kunnen denken om onder meer ijsclubs te ondersteunen in hun duurzame ambities en te besparen op de energielasten."


 


Manager Marketing, Sponsoring en Evenementen van de KNSB, Dennis Schomaker, is blij met enie.nl als Event Partner van het KPN NK Sprint. "Het is mooi dat enie.nl kansen ziet om het bestaande schaatssponsorschap met Team Corendon verder binnen de schaatssport te activeren. Een mooi vervolg op weg naar een duurzame samenwerking."


Dit weekend (17-18 januari) wordt het KPN NK Sprint in het Groningse Kardinge gereden.


 


Heb jij als schaatsfan ook interesse in de mogelijkheden van zonne-energie en ben je benieuwd naar de voordelen?


 


Speciaal voor de schaatsfans biedt enie.nl een vrijblijvend adviesgesprek aan. Via http://enie.nl/schaatsen kun je een adviesgesprek inplannen.


Weerbericht vanuit Kardinge

Gisteravond blikte Piet Paulusma samen met de schaatsers vooruit op komend weekend. Dit alles vanuit Kardinge.


Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.


 


Mogelijk gemaakt op initiatief van Enie.nl
Lees alle schaatsnieuws op schaatsen.nl
Contact
Afmelden

Knsb.nl

Categories: Sport Hobby | Leisure
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019