Schaatskalender | Meerjarenopleidingsplan | KNSB Verenigingsdag | Opleidingskalender

3 years ago


Text only:

 


nieuwsbericht


 

Wedstrijdseizoen langebaan begint met World Cup Selectiewedstrijd


Het langebaanwedstrijdseizoen begint eind oktober, begin november met een World Cup Selectiewedstrijd in Enschede. Het KPN NK Afstanden, waar het schaatsseizoen de afgelopen vijftien jaar traditioneel mee begon, valt direct na de Kerst. Het zijn de twee opvallendste veranderingen in de langebaankalender voor de schaatswinter 2015-2016.


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl


Meerjarenopleidingsplan langebaan, shorttrack en inline-skaten


Tijdens de afgelopen zes maanden is er gewerkt aan het verdiepen, uitbreiden en verbeteren van de meerjarenopleidings-plannen voor de disciplines langebaan, shorttrack en inline-skaten. D.m.v. het toepassen van kennis uit de wetenschap, theorieën en vele werkgroepen met ervaren en kundige trainers/coaches, opleiders en experts zijn de vernieuwde MJOP’s tot stand gekomen.


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl  


KNSB Verenigingsdag 3 oktober


Op zaterdag 3 oktober 2015 wordt de KNSB Verenigingsdag weer georganiseerd. Staat deze datum al in jouw agenda?
De 9e editie staat in het teken van het actief beleven van de schaats- en inline-skatesport.
 


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl
 


Opleidingskalender 2015 – 2016


De nieuwe opleidingskalender 2015-2016 staat gepubliceerd op KNSB.nl. Staat de opleiding van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact op met de afdeling opleidingen. Je kan als vereniging een aanvraag voor een opleiding indienen. Vanaf 1 augustus kan je je inschrijven voor deze opleidingen en cursussen in de webshop van de KNSB. Voor de cursussen toertochtorganisator en natuurijsmeester zal rond september 2015 een aparte opleidingskalender worden gepubliceerd.


> Klik hier voor de opleidingskalender op KNSB.nl
 


Wedstrijdlicentie verloopt per 1 juli


Een van de veranderingen in het wedstrijdlicentiestelsel is dat de wedstrijdlicentie automatisch eindigt. Voor veel schaatsers zou dat kunnen betekenen dit dat zij vanaf 1 juli geen geldige wedstrijdlicentie meer hebben. Sporters kunnen zelf hun wedstrijdlicentie online verlengen in Mijn KNSB met behulp van de toegezonden logingegevens eerder dit jaar.


> Meer informatie op KNSB.nl


Projectmanager Wedstrijdorganisatie


De KNSB zoekt een projectmanager wedstrijdorganisatie die resultaatverantwoordelijk is voor het regisseren, coördineren en (laten) verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de organisatie van regionale, nationale en/of internationale (top)wedstrijden in Nederland dan wel de organisatie van side-events met als doel om de doelstellingen van de afdeling Sport te verwezenlijken.


> Bekijk hier de volledige vacature


De KNSB nieuwsbrief informeert u over actuele ontwikkelingen bij de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond. Deze uitgave verschijnt zo vaak als er nieuws te melden is..


Ga naar KNSB.nl voor meer nieuws en informatie over de KNSB.


Deze KNSB nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Volg ons ook op:


Facebook
 
facebook.com/KNSB.nl
 
facebook.com/schaatsen.nl
 
 
Twitter
 
@KNSB
 
@schaatsennl
 
 
Youtube
 
youtube.com/SchaatsTV
 
youtube.com/KNSBnl

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNSB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Klik hier om uw gegevens aan te passen.

Knsb.nl

Categories: Sport Hobby | Leisure
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018