In vastgoedland zijn veel dossiers waarover een nieuw kabinet na de verkiezingen de knoop moet doorhakken. Vastgoedmarkt vroeg outsiders naar hun visie. Aflevering 1: Gerard Zandbergen, ceo van retailadviesbureau Locatus.
Vastgoedmarkt
Online versie
Schaduwminister Zandbergen: ‘Aanpak binnensteden minder vrijblijvend’
In vastgoedland zijn veel dossiers waarover een nieuw kabinet na de verkiezingen de knoop moet doorhakken. Vastgoedmarkt vroeg outsiders naar hun visie. 
Lees verder >
Waarom wijk- en stadsdeelcentra aantrekkelijk zijn voor ouderenwoningen
Een deel van de ouderen heeft voorkeur voor een centrumstedelijk woonmilieu. Wijk- en stadsdeelcentra kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Zeker omdat er in de binnensteden onvoldoende ruimte is. 
Lees verder >
Nieuw platform maakt vastgoed bereikbaar voor kleine belegger
Door de opkomst van apps wordt beleggen in aandelen steeds toegankelijker voor particulieren met een kleine portemonnee. Een nieuw initiatief van vastgoedbedrijf Annexum en techbedrijf Bloqhouse Technologies maakt beleggen in fysiek vastgoed bereikbaar.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Singelpark Oldenzaal in ere hersteld
Om projecten op gang te krijgen, participeert provincie Overijssel actief in stedelijke opgaven. Een goed voorbeeld is Oldenzaal waar op de locatie van een vergeten stadsgracht een ‘groenblauw’ Singelpark wordt ontwikkeld. Waarmee de stad ook nog eens klimaatbestendig wordt.
Matrixian Group zet dataproduct Vastgoedmarkt Research voort
Vastgoedmarkt Research gaat vanaf 1 maart 2021 verder onder de nieuwe productnaam CRE Transacties en wordt beschikbaar via het Matrixian-platform.
Lees verder >
Goede resultaten particuliere vastgoedfondsen Corum
De twee grootste vastgoedfondsen van vermogensbeheerder Corum hebben goed geboerd in 2020. Het Corum XL en Corum Origin-fonds behaalden een jaarrendement van respectievelijk 5,6 en 6 procent.
Lees verder >
Routekaart coronamaatregelen onacceptabel voor horeca
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is teleurgesteld over het besluit van het kabinet om de lockdown tot 2 maart te verlengen. De branchevereniging van de horeca mist opnieuw perspectief, zegt KHN-voorzitter Robèr Willemsen.
Lees verder >
HousingAnywhere neemt Kamernet over
Verhuurwebsite Kamernet wordt overgenomen door branchegenoot HousingAnywhere. De merknaam Kamernet blijft bestaan en de website wordt onderdeel van het verhuurplatform van het Rotterdamse bedrijf.
Lees verder >
IVBN: ‘Verplichten huurverlaging voor winkels niet nodig’
De juridische verhoudingen tussen huurders en verhuurders in het winkelvastgoed ligt al vast, dus is er geen aanleiding om twee aangenomen moties hierover om te zetten in wetgeving.
Lees verder >
Industrie zet ingezet herstel voort in 2021
Na een krimp van 5 procent in 2020 zet het herstel voor de Nederlandse industrie door en groeit de sector in 2021 weer met 2,5 procent.
Lees verder >
Ondermijning in vastgoed
Voorkomen en aanpakken
In 8 verschillende colleges gaan experts en hoogleraren in op de herkenning, aanpak en preventie van ondermijning in de vastgoedketen. Met o.a. colleges over witwassen via vastgoed, fraude, poortwachtersfunctie en WWFT.
toekomstgericht leiderschap
Voor futureproof leaders
Experts en hoogleraren nemen u mee in de competenties die nodig zijn voor futureproof leaders. Daarnaast krijgt u inzicht in real estate trends & future challenges. In zes colleges klaargestoomd voor de uitdagingen van de toekomst.
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright