Loading...

Scherpe USA aanbiedingen! Nu vanaf €3 99

  • Html
  • Text
Boeken kan t/m 5 maart. Ontdek het land met de onbegrensde mogelijkheden. Met KLM vlieg je nu voordelig naar veel bestemmingen in de USA. Van bruisende ‘supersize’ steden tot zonnige stranden, Amerika heeft het!
Boeken kan t/m 5 maart.
Online versie
Boek nu je trip naar de USA
Ontdek het land met de onbegrensde mogelijkheden. Met KLM vlieg je nu voordelig naar veel bestemmingen in de USA. Van bruisende ‘supersize’ steden tot zonnige stranden, Amerika heeft het! En met KLM Package Deals (Powered by Airtrade) geniet je ook nog eens van €100 extra korting als je je vliegticket en hotel in één boekt.
Bekijk aanbiedingen
Nu in de aanbieding
Chicago
Nu vanaf
€549
   
Miami
Nu vanaf
€449
   
New York
Nu vanaf
€399
   
Orlando
Nu vanaf
€449
   
San Diego
Nu vanaf
€599
   
San Francisco
Nu vanaf
€699
Alle aanbiedingen
*Ruimbagage niet inbegrepen voor reizen vanaf 10 april.
Boeken: t/m 5 maart 2018.
Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Voor reizen naar bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada met vertrek vanaf 10 april 2018 is het vervoer van ruimbagage niet inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).
Nu €100 extra voordeel bij KLM Package Deals!
Gebruik de kortingscode 'USA' en ontvang nu €100 extra voordeel op een KLM Package Deal naar Amerika. Dat is een complete vakantie inclusief KLM-vlucht en een goed hotel.
Bekijk Deals
Voordelige Package Deals
Las Vegas
7 dagen
+
€595
+ €100 korting
   
New York
5 dagen
+
€815
+ €100 korting
   
Los Angeles
7 dagen
+
€879
+ €100 korting
   
San Francisco
7 dagen
+
€895
+ €100 korting
Veel meer bestemmingen
Boeken: t/m 5 maart 2018.
De €100 korting geldt uitsluitend als je een KLM Package Deal boekt en geldt per boeking (niet per persoon). Geldig op de USA Package Deals-bestemmingen op deze pagina. Vul de kortingscode ‘USA’ in tijdens het boeken en de korting wordt verrekend bij afrekenen.
De vanaf-prijs geldt per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (exclusief €10 boekingskosten, €2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor de vlucht en het hotel. Bij Package Deals is ruimbagage in de prijs inbegrepen.
Wat vind je van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com . Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af .
KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement .
©2018 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020