Nieuwsbrief van 27-7-17 6:44:00
Online bekijken

Scheurvorming in kalkzandsteen voorkomen? Dit is de oplossing

Nieuw type constructieplug speciaal voor bevestiging kozijnen op kalkzandsteen

In Nederland worden raamkozijnen voornamelijk met stalen hoeken op kalkzandsteen gemonteerd, hierbij worden zeer kleine randafstanden aangehouden. Aangezien de meeste kozijnhoeken over gaten van 13 mm beschikken, wordt vaak een stalen anker gebruikt om deze hoeken te bevestigen. Doordat de hoeken te dicht bij de rand worden gemonteerd (wat nodig is voor de toepassing) treedt relatief vaak scheurvorming op in het kalkzandsteen. 
 

Maak uw vloer nu al winterklaar met vloerisolatiesysteem

In samenwerking met het HIER Klimaatbureau organiseert TONZON een zomeractie met een cashback van € 100,- voor particuliere huiseigenaren die tussen 25 juni en 31 augustus 2017 opdracht geven voor het laten aanbrengen van het TONZON Vloerisolatiesysteem met Thermoskussens.

BIA Beton levert gratis lijmmortel

Vanaf 1 september levert BIA Beton een extra lijmmortel bij een bestellingen van 50 m2 vuilwerk lijmblokken of meer. De actie geldt tot en met 31 december van dit jaar. De lijmblokken zijn uit voorraad leverbaar en te verkrijgen bij de erkende bouwmaterialenhandels. 
 

Entreemat met gidssysteem voor mensen met een visuele beperking

Gidssystemen voor mensen met een visuele beperking worden doorgaans onderbroken bij de entree. De onderbreking vormt een barrière bij het vinden van de weg en het herkennen van kruispunten. Emco heeft daarom in samenwerking met Hoba Steel, de ervaren producent van gidssystemen voor binnen toepassingen, een entreemat ontwikkeld met een geïntegreerd gidssysteem. 

Nieuw duurzaam geluiddempend rooster levert flinke besparingen op

Alara-Lukagro heeft een nieuw geluiddempend rooster ontwikkeld waarbij de luchtspleet aangepast kan worden.
Hierdoor is, ten opzichte van standaard roosters, een lager drukverlies te realiseren bij hogere geluiddemping met kleinere roosters. Deze ontwikkeling zorgt voor een lager energieverbruik van machines en installaties,

Armstrong introduceert Clean Room 24 ophangsysteem

Ophangsysteem voor perfecte afdichting, waardoor bacteriën, stof en schimmels zich niet kunnen ophopen
Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions introduceert het verbeterde Clean Room 24 ophangsysteem. De XL² clip maakt een snelle installatie mogelijk.

Prefab Kerto LVL-elementen in samenwerking met Dupac

Metsä Wood streeft in Europa naar een houtbouwecosysteem rond Kerto® LVL-producten. Dupac, een Belgische fabrikant van prefab houtelementen, is één van de partners die Kerto-Ripa-elementen produceren.
Dankzij het partnerschap met Metsä Wood heeft Dupac onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn korte bestaan: Dupac kan nu CE-gecertificeerde Kerto-Ripa®-dak- en vloerelementen leveren op de Belgische markt. 

Museumkwartier Den Haag: Comfortabel parkeren in de hofstad

Succesvolle stedelijke ontwikkeling levert fraaie entree op voor Den Haag. De pictogrammen op de wanden van parkeergarage Museumkwartier verwijzen naar de rijke culturele omgeving van de nieuwe garage in Den Haag. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.