Te voet of op de fiets beleef je een land intenser.

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

'Happy valley'

Op wandelreis door Marokko ontdek je al snel waarom de Bougmez Vallei ook wel 'happy valley' wordt genoemd. Het sprookjesachtige landschap met idyllische oases, de authentieke kasbah's en de vriendelijke bevolking zullen een onvergetelijke indruk op je maken.

 

Schilderachtig Andalusië

Vanuit Canillas de Albaida wandelen we naar Competa, één van de mooiste dorpjes van Andalusië. Het dorp heeft een gezellige sfeer met schilderachtige witte straatjes en een 13-eeuwse toren. Boven heb je een schitterend uitzicht op de omgeving. We sluiten de dag af met een inbegrepen wijnproeverij.

 

Fietsen door groen Cuba

Via het prachtige groene landschap van Cuba dalen we af naar Manicaragua. Onderweg kun je lunchen bij een lokale familie en een waterval bezoeken. Er is nog plaats op 18 oktober en 8 november.


 

Verfrissing in Sardinië

Op dag 3 van de fietsreis door Sardinië maken we een mooie tocht van 45 kilometer door de Temo-vallei, voordat we in het dorpje Tresnuraghes aankomen. Na de flinke tocht zal een duik in de Middellandse zee extra verfrissend aanvoelen.

 

Goed voorbereid op wandelreis

Ga je binnenkort op wandelreis? Dan is het handig om je goed voor te bereiden. In het buitenland wandelen is vaak een heel andere ervaring dan in Nederland. We helpen je alvast op weg met deze handige tips.

 

Wandel- of fietsinspiratie?

Ben je nog op zoek naar een wandel- of fiets bestemming? Op donderdag 11 juli zijn er weer tientallen online presentaties en kun je via de live chat al je vragen stellen aan onze reisexperts. Schrijf je in en laat je online inspireren!

 

Een Welshe specialiteit

Bij de naam cawl gaat er waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen. Cawl is een lokaal stoofgerecht met spek, Welsh lamsvlees, groente en prei. Een heerlijke maaltijd tijdens de fietsreis door Wales.

 

Imposante kliffen en goudgele stranden

Een van de mooiste hikes op de wandelreis in de Algarve is die van Raposeira naar Sagres. We lopen via een mooie vallei naar het strand en genieten onderweg van prachtige vergezichten op de imposante kliffen en brede goudgele stranden langs de kust.

 

Veel mooie momenten

"Erg mooie reis. Door te fietsen beleef je meer het echte leven van de bewoners. Veel mooie momenten meegemaakt." Schrijft reiziger Cockie over de 18-daagse fietsreis door Bali en Lombok.

 

Ierse kastelen

Ierland staat o.a. bekend om het grote aantal kastelen. Een van de mooiste is Ross Castle, prachtig gelegen aan het Lough Leane in Killarney nationaal park. Liefhebbers kunnen het kasteel bezoeken of bewonderen vanaf het water tijdens een boottocht over het meer. Ga mee wandelen in Ierland op 25 augustus of 15 september.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl