Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

11 februari 2021

AmersfoortMail

PostNL start schone pakketbezorging in historische binnenstad
PostNL bezorgt voortaan in de historische binnenstad van Amersfoort alle pakketten uitstootvrij. Dat wil zeggen dat ze allemaal met een elektrische bus worden bezorgd. Een groene stap die past bij de autoluwe binnenstad en bijdraagt aan een gezonde lucht en minder geluid van een draaiende motor.
Lees meer
 
Winterregeling voor daklozen van kracht
Omdat het koud is, is in op zaterdag 6 februari de regio Amersfoort de winterregeling voor mensen die dakloos ingegaan. Dat betekent dat er actief gezocht wordt naar ‘buitenslapers’ om hen te motiveren gebruik te maken van de opvang en een maaltijd.
Lees meer
 
Oud-burgemeester Schreuder overleden
Oud-burgemeester van Amersfoort Albertus (Bert) Schreuder is zaterdag 30 januari 2021 op 91-jarige leeftijd overleden. De familie heeft dit 4 februari bekend gemaakt. De heer Schreuder was van 1982 tot 1994 burgemeester van Amersfoort.
Lees meer
 
Samenvatting collegebesluiten 9 februari 2021
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit. Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 21 februari 2021
Lees meer
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I