Beste  ,

Het Park viert haar verjaardag! Het is vandaag exact 20 jaar geleden dat Schouwburg Het Park op Westerdijk 4 werd geopend door toenmalig koningin Beatrix.

Wij vieren deze bijzondere verjaardag graag middels een nieuw concept: Het Park Pop-up Podium. Het Park popt op, op verschillende plekken in Hoorn. Elke keer een unieke ervaring op een andere plek! Met als eerste editie van het Park Pop-up Podium: Klapstoelkabaret. Op een nog te onthullen locatie...
ZO 8 SEP 2024

Klapstoelkabaret

Het Park Pop-up Podium! 

Op zondag 8 september (in het Cultuurweekend) start Het Park haar theaterseizoen met dé allereerste editie van het Park Pop-up Podium: Klapstoelkabaret. Een speciale voorstelling in een unieke setting in de buitenlucht! De exacte locatie houden we nog even geheim...

U ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. De eerste artiest is Tim Kroezen (bekend als finalist van het Leids Cabaret Festival en het BNN Vara programma 'Ik Ga Stuk'). De tweede artiest is de door Volkskrant uitgeroepen comedy-talent Marie Koet (o.a. bekend van haar dubbelprogramma met Daniël Arends en optreden op Lowlands). 

Dit unieke evenement maakt u mee voor €15 per kaart. Er is beperkt plek. Wees er snel bij, want dit wilt u niet missen!

ZO 21 JULI 2024

Kinderworkshop (6+)

Van Theaterstoel naar Theaterknuffel

Op zoek naar een unieke theaterervaring voor uw (klein)kind? Kies dan voor deKinderworkshop Van Theaterstoel naar Theaterknuffel (6+). Deze workshops worden georganiseerd op zondag 21 juli i.s.m. Kunstkantoor Bild. 

De stoelen in de Hamletzaal worden komende zomer vervangen. Tijdens de kinderworkshop geven kinderen de oude stoelen van Het Park een nieuw leven. Onder begeleiding van twee kunstenaars gaan de kinderen aan de slag om een eigen toneelpop te maken. De perfecte start van een leuke zomervakantie!

Let op: ook hier is beperkt plek. Bestel nu! 


Met vriendelijke groet,

Danique Marker
Schouwburg Het Park

P.S. Bekijk het volledige programma hier.

Ma 8 juli t/m ma 9 sept

Zomersluiting

De zomersluiting van Het Park is dit jaar van maandag 8 juli t/m maandag 9 september. Heeft u in deze tijd vragen? Mail dan naar servicebalie@hetpark.nl. Het kan in deze periode langer duren voor u antwoord krijgt.