Schrijf een review en ontvang korting op uw volgende visum!

7 months ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 1 november 2018

Let op als u naar Kazachstan, Armenië of Kirgizië reist


Kazachstan, Armenië en Kirgizië maken deel uit van de douane-unie met Rusland. Reist u via Rusland naar een van deze bestemmingen, dan is een Russisch transitvisum echter verplicht. Alleen als u met Aeroflot via luchthaven Sheremetevo in Moskou vliegt, geldt deze eis niet. Omdat u de transitzone op Sheremetevo niet mag verlaten, moet u ervoor zorgen dat uw bagage al op de luchthaven van vertrek is doorgelabeld tot de eindbestemming. U kunt uw bagage in Moskou niet opnieuw inchecken.
 
Ook Belarus is lid van de bovengenoemde douane-unie. We raden u echter af om via Rusland naar Belarus te reizen. U hebt dan namelijk voor beide landen een visum nodig, terwijl u tot 30 dagen visumvrij in Belarus mag verblijven als u rechtstreeks vanuit een EU-land naar Minsk vliegt.
 
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Er zijn meerdere wegen die naar Rome, Kazachstan, Armenië of Kirgizië leiden.

Check uw handbagage met KLM's virtuele koffer


Vliegt u met KLM en wilt u weten of uw handbagage niet te hoog, breed of lang is? Voortaan controleert u dit eenvoudig met een nieuwe smartphone-app. Download de app en vergelijk de transparante, virtuele KLM-koffer met uw eigen bagage. U krijgt dan een goede indicatie. In dit korte filmpje ziet u hoe het werkt.
De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

Iran uit de gratie bij Trump – en bij de airlines


Na tekening van het nucleaire akkoord door Iran enkele jaren terug hervatten veel luchtvaartmaatschappijen hun lijndiensten naar dit olierijke land. Maar nu president Trump de deal heeft opgezegd, laten diezelfde airlines één voor één hun Iraanse bestemmingen weer vallen. British Airways en KLM hebben zich inmiddels helemaal teruggetrokken uit Iran en bij Austrian Airlines komen Isfahan en Shiraz in de winterdienstregeling (die zojuist is ingegaan) niet meer terug.
Vanaf Schiphol is Iran nog wel bereikbaar, maar uitsluitend met een overstap. Binnenkort naar Iran? Neem contact met ons op voor een overzicht van de opties.

KLM ook in de winter rechtstreeks naar Fortaleza


Afgelopen zomer is KLM begonnen met een rechtstreekse lijndienst van Schiphol naar Fortaleza. Deze doet het goed en wordt daarom ook in het winterseizoen drie keer per week aangeboden. Samen met de dagelijkse diensten op Sao Paulo en Rio de Janeiro komt het aantal wekelijkse verbindingen met Brazilië hiermee op zeventien.
Dankzij de samenwerking met de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij GOL kan KLM ook veel andere bestemmingen in Brazilië aanbieden (via een overstap in een van de drie genoemde steden).
 
Bel of mail ons voor meer informatie.

Schrijf een review en ontvang korting op uw volgende visum


Niet helemaal tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten. Of juist erg in uw nopjes over hoe BRIC Travel u heeft geholpen? Deel uw ervaring dan met anderen! Als u in een Google-review uw mening geeft, belonen wij u graag met 10 euro korting op uw volgende visum. Dus klik hier, meld u aan met uw Google-account en schrijf een review. Zodra wij van Google een bevestiging ontvangen, nemen we contact met u op en zorgen we ervoor dat u uw korting ontvangt.
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019