Bekijk dit bericht in je browser
 
Ook minder betalen voor je energie?

Besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Dat kan! Met de groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen stap je bovendien probleemloos over naar een goedkoper en groen energiecontract. Inschrijven doe je vóór 5 februari 2019, het is gratis en volledig vrijblijvend.

 
Nieuwe provincieraad en deputatie aan de slag

De Oost-Vlaamse provincieraadsleden en gedeputeerden legden op 3 december de eed af. N-VA, CD&V en Groen vormen de nieuwe meerderheid. Phaedra Van Keymolen is de nieuwe voorzitter van de provincieraad. Ook de bevoegdheidsverdeling in de deputatie ligt vast.
 
Eindejaarsgeschenken? Kies streekproducten!

De eindejaarsperiode is traditioneel een tijd van pakjes. Denk dit jaar ook lokaal en kies voor authentieke Oost-Vlaamse streekproducten met een verhaal. Je vindt ze onder meer in het Groot Vleeshuis in Gent waar je geschenkmanden met lekkers uit eigen streek kan kopen.

 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 19 december 2018 om 14 uur.

Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens